Göztepe Stadı'nın imar planına itiraz

Şehir Plancıları Odası'nın, İzmir'de yapımı düşünülen Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz ettiği bildirildi.

Göztepe Stadı'nın imar planına itiraz
Göztepe Stadı'nın imar planına itiraz
GİRİŞ 28.03.2017 16:24 GÜNCELLEME 28.03.2017 16:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, ön yeterlilik ihalesi 31 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek stadın imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 24 Şubat'ta ilana çıkarıldığını, Şehir Plancıları Odası'nın itiraz süresinin son günü 24 Mart'ta planlara itiraz ettiğini belirtti.

Dilekçede yer alan itirazların genel konular üzerine olduğunu aktaran Sepil, "İtirazda statla ilgili özel bir itirazın olmadığını gördük. İtirazla ilgili Şehir Plancıları Odası'ndan randevu istedik, mimar arkadaşlarımız yarın kendileriyle bir araya gelecek. İzmir için güzel bir projeyle Türkiye'de ve Avrupa'da trend olan şehir içi bir stat planladık. Stadın hiçbir sorunu yok. Bunu kendilerine anlatabileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • TÜRKİYEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bi hilmi abi vardi rahmetli onunda catisinda agac dikiliydi hep su aliyordu:))saka bi yana izmir degilmi hizmet istemiyor hic bisey istemiyorlar birakin ya birakin degmez....
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    catiya agac dikmek cok akillica degil. ilerde betonu kirip yagmur sulari iceri sizar. bizim garajlarin üterinde de vardi. garajlara su doluyordu. ev sahibi basa cikamadi agaclari kesmek zorunda kaldi
    Cevapla