'G.Saray'a dönüp formanın hakkını vereceğim!'

Eskişehirspor'un Galatasaray'dan sezon başında 1 yıllığına kiraladığı Tarık Çamdal, takımının kamp yaptığı Antalya'da açıklamalarda bulundu.

'G.Saray'a dönüp formanın hakkını vereceğim!'
'G.Saray'a dönüp formanın hakkını vereceğim!'
GİRİŞ 03.01.2017 11:48 GÜNCELLEME 03.01.2017 11:48

Tarık, 2014 yılında yüksek bir bonservis bedeliyle büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olduğunu hatırlatarak, sarı-kırmızılı takımda istediği performansı gösteremediğini dile getirdi. Galatasaray'da başarılı olmayı çok istediğini ancak işlerin istediği gibi gitmediğini anlatan Tarık, şunları kaydetti:

"Galatasaray'a çok büyük umutlarla geldim. Benim hayalimdi. Galatasaray'a transfer olduğumda sürekli oynayan bir oyuncuydum. Sonra oynamamaya başladım. Uzun süre oynamayınca zor oluyor. Hiç pes etmedim aslında, hep çalıştım. Bir türlü olmadı, Eskişehirspor'daki performansımı gösteremedim. Bunun da farkındaydım zaten. Bunun için de üzgündüm. Bu yüzden en doğrusu bir daha kendimi ispatlamaktı ve bunun için Eskişehirspor'a gelmeye karar verdim. Performansım şu an iyi. Daha da iyi olacağım. Hedefim sezonu Eskişehirspor'da şampiyon tamamlamak ve sonra Galatasaray'a dönüp, o formanın hakkını vermek."