Yusuf Şimşek: Bir hatalı varsa o benim

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Kalan 4 maçta galip gelmek istiyoruz.'' dedi.

Yusuf Şimşek: Bir hatalı varsa o benim
Yusuf Şimşek: Bir hatalı varsa o benim
GİRİŞ 28.11.2016 18:25 GÜNCELLEME 28.11.2016 18:30

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Kalan 4 maçta galip gelmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz bütün puanları toplayıp ikinci yarı başka bir Mersin izletmek istiyoruz." dedi.

Şimşek, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak zor geçirdiklerini kaydetti.

Ümraniyespor karşısında rahat bir galibiyet alabilecekken maçı kaybettiklerini belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı da zaman zaman belli bölümlerinde iyi oynadık, fakat golü bulamadık. Gerçekten üzücü. Bu kadar çok pozisyona girip gol atamıyorsun. Rakibimiz 2 kez gelip gol attı. Üzücü ama biz bahaneler arkasına sığınmayacağız. 4 maçta alabildiğimiz kadar puanları almak için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Kazanma azmimizle giydiğimiz formanın hakkını vermeye çalışacağız. Tabi ki hatalarımız var. Hatalı varsa benim. Tek sorumlu benim. Ben bunu göğüsleyebilirim. Biz zaten gelirken takımımızın bu denli olduğunu biliyorduk. Biraz daha bir şeyler yapabiliriz diye düşünmüştük. 4 maçta bir şey yapamadık, galip gelemedik. Geri kalan 4 maçta galip gelmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz bütün puanları toplayıp ikinci yarı başka bir Mersin izletmek istiyoruz." 

Şimşek, transfer tahtasının açılacağını düşünerek hareket ettiğini, planları ona göre yaptığını sözlerine ekledi.

Öte yandan kırmızı-lacivertliler, ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Şimşek, antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Futbolcular daha sonra ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak topla çalıştı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.