Alanya'da taraftarlar futbolcuları kovaladı

Alanyaspor'un taraftarları, takımlarının Göztepe'yi 2-1 yendiği maçın ardından sahaya girdi.

Alanya'da taraftarlar futbolcuları kovaladı
Alanya'da taraftarlar futbolcuları kovaladı
GİRİŞ 07.05.2016 23:10 GÜNCELLEME 07.05.2016 23:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor'un taraftarları, takımlarının Göztepe'yi 2-1 yendiği maçın ardından sahaya girdi.

Oba Stadı'nda ev sahibi ekibin uzatmada attığı golle büyük sevinç yaşayan taraftarların bazıları, karşılaşmanın bitimiyle tribünlerden sahaya indi. Bu sırada Göztepeli futbolcular koşarak soyunma odasına gitti.

Sahadaki ev sahibi takım taraftarıyla tribündeki Göztepeli taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Turuncu-yeşilli futbolcular da soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

- Bakan Çavuşoğlu tebrik etti

Maçı izleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Multigroup Alanyaspor soyunma odasına girerek teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise kardeşi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun isteği üzerine galibiyet primini ikiye katladığını açıkladı.

Karşılaşmayı Antalya Valisi Muammer Türker, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de izledi.

YORUMLAR 1
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Tff 4 mac verirse Trabzonspor a herkes birbirini kovalar böyle....
    Cevapla