Tayfur Havutçu: Süper Lig’e bir dönüş olacaktır

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da, Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Tayfur Havutçu getirildi.

Tayfur Havutçu: Süper Lig’e bir dönüş olacaktır
Tayfur Havutçu: Süper Lig’e bir dönüş olacaktır
GİRİŞ 03.03.2016 17:18 GÜNCELLEME 03.03.2016 17:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dün akşam Adana’ya gelerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Tayfur Havutçu, bugün Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının karşısına çıktı. Havutçu, Adana Demirspor camiasının büyüklüğünün farkında olduğunu söyledi.

"İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIK"

Havutçu, Adana Demirspor camiasının büyüklüğünün farkında olduğunu söyledi. İddialı olduğunu ve iyi şeyler yapacağına inandığını dile getiren Havutçu, “Hiçbir zaman büyük konuşmam. Ama biz gereken çalışmaları ekibim ile birlikte yapacağız. Yönetim kurulu ile ilk defa akşam görüştük. İyi bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Bu kadroya güveniyorum. Nasıl şampiyon olunur, şampiyonluk yolunda neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Şampiyonluğa giden yolda taraftar, yönetim, takım ve teknik ekip bir sinerji yakalarsak özlenen Süper Lig’e bir dönüş olacaktır” diye konuştu.

“KADROYA GÜVENDİĞİM İÇİN DEVRALDIM”

Havutçu, hem Spor Toto Süper Lig’i hem de PTT 1. Lig’i yakından takip ettiğini belirterek, “PTT 1. Lig, enteresan bir lig. Özellikle bu sene puan anlamında baktığınızda; herkes herkesten puan alabiliyor. Şu anda lider takımın 41 takımı var, puan ortalaması çok düşük. Bundan sonraki haftalarda her maç final havasında olacak. Bizim için önemli olan hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kardemir Karabük maçı. Şu andan itibaren bu maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı. Adana Demirspor kadrosunun kalitesini bildiğini kaydeden Havutçu, “Bu kadronun da neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Zaten bu görevi devralırken, kadroya güvendiğim için devraldım. Futbolda kolay bir şey yok. Çaba sarf etmeniz, emek harcamanız gerek. Biz de geri kalan süreçte; hem ekibim olarak biz takım ve yönetim. Herkes kendi üzerine düşen görevi yaparsa Allah’ın izniyle başarılı oluruz” dedi. Havutçu, ekibinde Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı yardımcılarının yer alacağını söyledi.

YORUMLAR 1
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın bir başarısını gostersenize bana.osman özköylüde kayserinin başına geçer bir iki gun sonra
    Cevapla