Balıkesirspor'da şok gelişme! Muğdat serbest

Akhisar Belediyespor'un geçen hafta prensip anlaşmasına vardığı Muğdat Çelik, Balıkesirspor'la sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

Balıkesirspor'da şok gelişme! Muğdat serbest
Balıkesirspor'da şok gelişme! Muğdat serbest
GİRİŞ 25.01.2016 16:08 GÜNCELLEME 25.01.2016 16:08

Multigroup Alanyaspor karşılaşmasından önce yönetimle görüşerek Akhisar Belediyespor'la anlaştığını belirtince son anda maç kadrosundan çıkarılan golcü futbolcu, bugün Başkan Feyyaz Çiftçi ile bir araya gelerek bonservis sorununu çözdü. "Ayrılığın bir bedeli var" diyerek istedikleri ücreti almadan Muğdat'ın transferine izin vermeyeceklerini söyleyen Başkan Feyyaz Çiftçi, bonservis bedeliyle ilgili açıklama yapmadı.

Balıkesirspor yönetimine ve taraftarlarına teşekkür eden Muğdat, "Bundan sonra futbol yaşantıma Akhisar Belediyespor'da devam edeceğim. Bu kararı Süper Lig'de oynamak için aldım. Beni bağrına basan Balıkesirspor taraftarını unutmayacağım. Herkes hakkını helal etsin" dedi. 

Gençlerbirliği altyapısında yetiştikten sonra Nazilli Belediyespor'da 2012-13 sezonunda 24 golle 2'nci Lig gol kralı olan Muğdat, 2013-14'ün devre arasında Balıkesirspor'la anlaştı. Balıkesir'le PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan ve Süper Lig'de forma giyen Muğdat bu sezon 17 maçta görev yaptı, 5 gol attı.