Beşiktaş transferde şova başlıyor! Milli yıldız tamam! Nübel için Bayern ikna edildi
Beşiktaş'ta transfer süreci hız kazanıyor. Siyah-beyazlılar, milli futbolcu Salih Özcan'la anlaşma sağlarken kaleci Alexander Nübel transferinde de Bayern Münih'i ikna etti ve sona çok yaklaştı.
Yeni sezon hazırlıklarına Slovakya'da devam eden Beşiktaş'ta Kassoum Ouattara'nın ardından İlhan Fakılı transferi de resmiyet kazandı.
Siyah-beyazlılar, 2 transferde de sona geldi.

SALİH ÖZCAN'LA ANLAŞMA SAĞLANDI
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş, devre arasında da transfer etmek istediği Salih Özcan'ı kadrosuna katıyor.
Borussia Dortmund'dan ayrılan milli futbolcuyla Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

NUBEL TRANSFERİ AN MESELESİ
Öte yandan siyah-beyazlıların Alexander Nübel transferini de tamamladığı ifade edildi.
Haberde, Alman kalecinin ardından Beşiktaş'ın oyuncunun kulübü Bayern Münih'i de ikna ederek anlaşma sağladığı ifade edildi. Nübel'le 4 yıllık kontrat yapılacağı ve deneyimli kaleciye 6 milyon euro yıllık ücret ödeneceği aktarıldı.
Beşiktaş, yeni sezon öncesinde ilk transferini Kassoum Ouattara ile yapmıştı. Siyah-beyazlılar, ikinci imzayı ise genç futbolcu İlhan Fakılı'ya attırmıştı.
-
Seko Bjk 1 ay önce Şikayet EtErsinden 1000 kat iyidirBeğen Toplam 4 beğeni
-
malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Etİyi olmasa alman milli takımına seçilmez , uyum sağlarsa beşiktaş seneler sonra kaleyi sağlama alırBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtBjk satacağı birşeyde yok direk kayyum gelirBeğen
-
Süleyman 1 ay önce Şikayet EtKaleciliği iyi olabilir. Karakteri zayıf.Beğen
-
Efe 24 1 ay önce Şikayet EtDesene seneye Bestaş kayum a atanacak başarı gelmezse bu paraları nasıl ödenecek saten 26 . Milyar Borç Batağında.Beğen Toplam 2 beğeni