8 gollü Beşiktaş-Galatasaray derbisi nefesleri kesti! 4-1'den döndüler
Son dakika: Kadınlar Süper Ligi 23. hafta maçında Beşiktaş ile Galatasaray 4-4 berabere kaldı.
Kadınlar Süper Ligi 23. hafta maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşılaştı. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde oynanan maç 4-4 berabere sonuçlandı.
Karşılaşmaya Beşiktaş hızlı başladı ve ev sahibi takım karşılaşmanın 3. dakikasında Kome'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 16. dakikada Manga ve 42. dakikada Ebru Topçu'nun golleriyle soyunma odasına 2-1 önde gitti.
İkinci yarıda Galatasaray, 52. dakikada Manga ve 70. dakikada Marta'nın golleriyle skoru 4-1'e getirdi.

KARTAL 10 DAKİKADA 3 GOL ATTI
Beşiktaş'ta Yeliz Acar, 81. dakikada attığı golle skoru 4-2'ye getirdi. Beşiktaş, Esra Manya ile 83. dakikada bir gol daha buldu ve durum 4-3 oldu.
Maçın uzatma dakikalarında da baskısını sürdüren Beşiktaş, 90+3. dakikada Ecemnur Öztürk'ün golüyle tabelayı belirledi ve 4-1 geriye düştüğü maçtan 1 puanla ayrılmayı başardı.
Bu sonucun ardından bir maçı eksik Galatasaray 58, Beşiktaş 40 puana yükseldi.
Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, sahasında Sanayispor'u ağırlayacak. Beşiktaş, Vatanspor deplasmanına gidecek.
-
Misafir 13 dakika önce Şikayet EtKesinlikle hakemlerin parmağı vardırBeğen
-
Biri 55 dakika önce Şikayet Et8-0 bitmemesi ilginç olmuşBeğen
-
Misafir 55 dakika önce Şikayet Etnasıl oldu ya Galatasaray maçı 15 dakika uzattırıp Ne yapıp edip alırdı şaşırdımBeğen
-
Berk 1 saat önce Şikayet EtHelal olsun Kartalın kızlarınaBeğen
-
Sinan5858/1905 1 saat önce Şikayet EtYapı var YapıBeğen