Beşiktaş'a kötü haber! Sakatlanan yıldız derbide oynayacak mı?
Beşiktaş, El Bilal Toure'nin sakatlık durumuna ilişkin açıklama yayımladı.

Beşiktaş, El Bilal Toure'nin sakatlık durumuna ilişkin açıklama yayımladı. Buna göre Malili futbolcunun uyluk arka adalesinde (Biceps Femoris) gerilme ve kanama tespit edildiği duyuruldu. Konuyla ilgili siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Sol uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz El Bilal Toure’nin yapılan değerlendirme ve MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (Biceps Femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir.
Yapılan değerlendirmenin ardından Mali milli takım yetkilileri bilgilendirilmiş ve oyuncumuzun tedavisi sağlık ekibimizce İstanbul'da sürdürülmektedir" denildi.
El Bilal Toure'nin 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Yıldız oyuncu Gençlerbirliği ve Kasımpaşa maçlarında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekibin sağlık heyeti El Bilal Toure'yi Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacak.
-
Misafir 6 saat önce Şikayet Etadamın ayağına bastılar balabanlıBeğen Toplam 1 beğeni
-
malatya balabanlı 6 saat önce Şikayet EtNeden bu transferlerin çoğu sakata geliyorBeğen