Sergen Yalçın'ın istediği oldu! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gidiyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, Cengiz Ünder'in 1 senelik kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

GİRİŞ 07.09.2025 18:35 GÜNCELLEME 07.09.2025 20:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe'den Cengiz Ünder ile anlaşmaya vardı.

KİRALIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaşıyor. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe ve milli futbolcu ile bir yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı.

YILLIK MAAŞINI BEŞİKTAŞ ÖDEYECEK

Yapılan anlaşma sonucunda Beşiktaş, 28 yaşındaki oyuncunun yıllık ücretini ödemeyi kabul etti. Cengiz, kısa süre içerisinde Fenerbahçe kampından ayrılarak siyah beyazlılar için sağlık kontrollerinden geçecek.

CENGİZ ÜNDER'İN MAAŞI ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro karşılığında Marsilya'dan transfer ettiği Cengiz Ünder, 3.5 milyon Euro maaş alıyor.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 14
  • batar 2 saat önce Şikayet Et
    bu adama 1m bile çok.
    Cevapla
  • Murraaatt 2 saat önce Şikayet Et
    Adammi kalmadi selgen hic bii sey olmaz cengizden
    Cevapla
  • beyazselim 2 saat önce Şikayet Et
    ne güzel yatarak para....
    Cevapla
  • MASK 2 saat önce Şikayet Et
    Bakalım bu sıradan cengizi nasıl yıldız yapacan
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaş oyuncuyu motive ederse bunun icin bir bedel almalı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle