Tüm dünya Beşiktaş'ı konuşacak! 2 yıldız için tarihi transfer operasyonu
Beşiktaş'ın, Arsenal forması giyen Leandro Trossard ve Al Nassr forması giyen Aymeric Laporte'a resmi teklif yaptığı iddia edildi.

Sergen Yalçın yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, gözünü stoper ve sol kanat transferine çevirdi. Siyah-beyazlı ekip, Arsenal forması giyen Leandro Trossard ve Aymeric Laporte transferlerini bitirme aşamasına geldi.
BEŞİKTAŞ RESMİ TEKLİF YAPTI
Serdal Adalı yönetiminin, her iki oyuncu içinde kulüplerine resmi teklif gönderdiği iddia edildi.
Siyah-beyazlı ekibin, Trossard için Arsenal'a 22 milyon Euro önerdiği aktarıldı. İngilizler, 30 milyon Euro bonservis beklediği Belçikalı yıldız için henüz dönüş yapmadı.
STOPERE LAPORTE
Beşiktaş'ın Aymeric Laporte için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a resmi teklif yaptığı ve görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi. İspanyol stoperin, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı aktarıldı.
İKİ OYUNCUNUN PERFORMANSI
30 yaşındaki Leandro Trossard geçen sezon Arsenal formasıyla 10 gol ve 10 asist üretti.
Aymeric Laporte ise Suudi Arabistan ekibiyle 30 maçta 5 kez fileleri havalandırdı.
-
Ahmet 13 dakika önce Şikayet EtBeşiktaş alırken dünya konuşacak geri göndermek için Eurolar konuşacak. Her aldığı oyuncuya tazminat vererek gönderiyor.Beğen