Beşiktaş aradığı stoperi Portekiz'de buldu!

Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'da forma giyen Jeremiah St. Juste'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Beşiktaş aradığı stoperi Portekiz'de buldu!
Beşiktaş aradığı stoperi Portekiz'de buldu!
GİRİŞ 14.07.2025 17:51 GÜNCELLEME 14.07.2025 19:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

  

HABER 7 / SPOR SERVİSİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş; Tammy Abraham, David Jurasek ve Orkun Kökçü'yü kadrosuna kattı. Sağ bek bölgesi için Kyle Walker-Peters ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı ekip, rotasını stopere bölgesine çevirdi.

BEŞİKTAŞ GÜNDEMİNE ALDI İDDİASI

Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'da forma giyen Jeremiah St. Juste'nin şartlarını sorduğu iddia edildi.

Daha önce Feyenoord ve Mainz'ın formalarını giyen 28 yaşındaki oyuncunun, Portekiz ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Jeremiah St. Juste

PİYASA DEĞERİ VE PERFORMANSI

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Hollandalı oyuncunun, 2026 yazında sözleşmesi sona erecek. 28 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Jeremiah St. Juste, geçen sezon Sporting Lizbon formasıyla 28 maçta forma giydi. 1.86 boyundaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon 6 maçta mücadele etti.

 

 

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 3
  • Savas 2 saat önce Şikayet Et
    Her sezon 10-15 maç kaçırıyor sakatlıktan , Beşiktaş ne yapıcak bu adamı
    Cevapla
  • KaraKartal 4 saat önce Şikayet Et
    Yav arkadaş, şu portekiz takıntısından kurtulun artık lütfen. Olmuyor işte, zorlamaya gerek yok.
    Cevapla
  • necdet 6 saat önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla