Beşiktaş'ın haber beklediği yıldız 'süre' istedi

Jens Cajuste, Napoli ile Beşiktaş arasında anlaşma sağlanmasına rağmen beklemeye geçti. Oyuncu, Beşiktaş'a transfer için henüz onay vermediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın haber beklediği yıldız 'süre' istedi
Beşiktaş'ın haber beklediği yıldız 'süre' istedi
GİRİŞ 08.07.2025 18:05 GÜNCELLEME 08.07.2025 18:05

Beşiktaş, transferde Jens Cajuste için Napoli'yle anlaşmaya varmıştı.

Di Marzio'nun haberine göre; Jens Cajuste, Napoli ile Beşiktaş arasında anlaşma sağlanmasına rağmen beklemeye geçti.

Haberde yer alan bilgiye göre; oyuncu transfer için henüz onay vermedi.

25 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Jens Cajuste, futbola İsveç’in Örgriyte takımında başladı. 19 yaşında iken 170 bin Euro’ya Danimarka ekibi Midtjylland’a satılan Cajuste, Ocak 2022’de 10 milyon Euro’ya Fransa’nın Reims Kulübü’ne transfer oldu.

Burada geçen 1.5 sezonun ardından 11.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli’nin yolunu tutan Cajuste, 2024-25 sezonunda Premier Lig ekibi İpswich Town’a kiralandı.

İsveç, Danimarka, Fransa, İtalya ve İngiltere’de toplam 221 resmi maça çıkan Cajuste, genellikle ön libero ve merkez orta saha, gerektiğinde de orta sahanın kanatlarında oynadı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz