Beşiktaş eski başkanının teknesinde patlama! 3 kişi yaralandı

Bodrum’da patlama gerçekleşen lüks teknenin, Beşiktaş eski başkanı Hüseyin Yücel'e ait olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş eski başkanının teknesinde patlama! 3 kişi yaralandı
Beşiktaş eski başkanının teknesinde patlama! 3 kişi yaralandı
GİRİŞ 16.06.2025 20:53 GÜNCELLEME 16.06.2025 20:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bodrum’da bayram tatili için Göcek’e gitmeye hazırlanan ‘Aslan’ isimli lüks teknede patlama olmuştu. O teknenin sahibinin eski Beşiktaş başkanı Hüseyin Yücel olduğu ortaya çıktı.

TEKNENİN SAHİBİ BEŞİKTAŞ ESKİ BAŞKANI ÇIKTI

Bayram tatili için Göcek’e gitmeye hazırlanan Aslan isimli lüks teknenin yakıt ikmali yüzünden patlama yaşaması gündem olmuştu. Toplamda 3 kişinin yaralandığı olayda teknenin iş adamı Hüseyin Yücel’e ait olduğu öğrenildi.

Patlama sırasında Yücel’in teknede olmadığı belirtildi. Bodrum’da Yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna yanaşan teknede patlama meydana gelmişti.

Patlama sonrasında olayda 3 kişi yaralanmıştı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmişti.

AhmetPolat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • BJK(76)IĞDIR-FK 4 saat önce Şikayet Et
    Teknenin ismi aslan kendiside bjkli başkan
    Cevapla
  • yorum 5 saat önce Şikayet Et
    bir besiktasli neden teknenin ismini aslan koyar ilginc
    Cevapla