Beşiktaş'ta tutunamamıştı: LaLiga ekibinden 3 yıllık kontratı kaptı
Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Valentin Rosier'in Leganes'ten ayrılarak bir başka İspanyol takımına transfer olacağı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın eski sağ beki Valentin Rosier'in, geçtiğimiz yaz siyah beyazlı takımdan transfer olduğu Leganes ile yollarını ayıracağı iddia edildi.
Açıklamalarıyla gündem olmuştu! Sergen Yalçın'dan, Rosier itirafı: Elebaşlarındandı
İspanyol ekibiyle sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Rosier'in, küme düşen Leganes ile mukavele imzalamayacağı ve yeni takımının da belli olduğu ileri sürüldü.
NTV Spor'un Foot Mercato'dan derlediği habere göre; 28 yaşındaki sağ bek, yakın zamanda bir başka LaLiga temsilcisi Osasuna'ya transfer olacak.
Haber detayında, Valentin Rosier'in Osasuna ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Fransız futbolcunun, çarşamba günü İspanyol kulübünün bulunduğu Pamplona şehrine giderek sağlık kontrolünden geçeceği ve anlaşmanın son detaylarını netleştireceği belirtildi.
Rosier, 36 maçta forma giydiği Leganes'te 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
-
kartal 1 gün önce Şikayet EtadampatladıBeğen