Beşiktaş'tan açıklama: Bakanlık'tan toplatma kararı
Beşiktaş, Kartal Yuvası'nda satılan bir çocuk giyim ürününün Ticaret Bakanlığı tarafından toplatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 18.04.2025 19:53
GÜNCELLEME 18.04.2025 19:53
Beşiktaş, Kartal Yuvası'nda satılan bir çocuk giyim ürününün Ticaret Bakanlığı tarafından toplatıldığını açıkladı.
Kulüp tarafından açıklama:
"Bugün bir gazetede, “Kartal Yuvası'nda 1.199 liraya satılıyordu! Bakanlık yasakladı, piyasadan toplatılıyor” başlığıyla yayımlanan haber hakkında açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Ticaret Bakanlığı’nın 27 Eylül 2024 tarihinde İzmir Alsancak’taki mağazamızda yapmış olduğu rutin bir denetleme işlemi sırasında, bir çocuk giyim ürünümüzde kordon boyunun standardın üstünde olduğu tespit edilmiştir.
Söz konusu ürünün satışı, yapılan tespitin ardından Türkiye genelindeki mağazalarımızda ve online alışveriş mağamızda durdurulmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."
YORUMLAR 2
-
Köyün delisi 20 saat önce Şikayet EtÖzgür Özel uyuma Beşiktaş'a sahip çıkBeğen Toplam 1 beğeni
-
izmirkartalı 1 saat önce Şikayet Etkendine sahip olsun yeterBeğen