Semih Kılıçsoy, derbi öncesi Solskjaer'in kafasını karıştırdı

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, derbi öncesi Ümit Milli Takım formasıyla attığı gollerle siyah-beyazlı takım teknik direktörü Solkjaer'i kararsızlığa itti.

GİRİŞ 27.03.2025 11:25 GÜNCELLEME 27.03.2025 11:40

Süper Lig'in 29. haftasında cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ta, Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'daki performansı teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in kafasını karıştırdı.

Bu sezon hücum performansı düşen ve geçen sezonki kadar etkili olamayan Semih, Ay-Yıldızlı takımın, Kosova ve Belarus ile oynadığı maçlarda birer gol atarak dikkatleri üzerine çekti.



SOLSKAER KARAR VERECEK

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; futbolcusunun Milli Takım'daki performansından memnun kalan Solskjaer, Semih Kılıçsoy'u Galatasaray derbisinde oynatıp oynatmayacağına henüz karar vermedi.

Bu süreçte Immobile ile Semih'in antrenman performanslarını takip edecek Norveçli çalıştırıcı, Semih için kararı maç günü verecek.

Bu sezon Beşiktaş ile 38 maça çıkan Semih, 4 kez gol atarken, 6 kez asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.