Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! Solskjaer de umudu kesti
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, verdiği fırsatları değerlendiremeyen Alex Oxlade-Chamberlain yerine alternatif arayışlarına başladı.

GİRİŞ 23.03.2025 09:45
GÜNCELLEME 23.03.2025 09:45
Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer döneminde ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Alex Oxlade-Chamberlain, bir türlü istenilen performansı gösteremedi.
Norveçli teknik adam döneminde 9 maçta ilk 11'de şans bulan İngiliz oyuncu, yerini Amir Hadziahmetovic'e kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor.
ANTRENMANLAR VE HAZIRLIK MAÇINDA KARAR VERECEK
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray derbisine kadar yapılacak antrenmanlar ve İstanbulspor'la bugün oynanacak hazırlık maçı, Norveçli hocanın orta saha tercihini belirleyecek.
Beşiktaş ile 2026'ya kadar sözleşmesi olan Chamberlain'in kendisinden beklenen çıkışı gerçekleştirememesi halinde sezon sonunda ayrılığına da kesin gözüyle bakılıyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL