Serdar Topraktepe: Hiçbir şekilde tereddüt etmedim

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, "Kenarlardan geleceklerini biliyordum. Hiçbir şekilde tereddüt etmedim." dedi.

Serdar Topraktepe: Hiçbir şekilde tereddüt etmedim
Serdar Topraktepe: Hiçbir şekilde tereddüt etmedim
GİRİŞ 07.12.2024 21:43 GÜNCELLEME 07.12.2024 21:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 15’inci haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu.

Serdar Topraktepe'nin açıklamaları şu şekilde: 

"Hiçbir şekilde tereddüt etmedim"

"Uzun zamandır taraftarımızı mutlu edemiyoruz. Fenerbahçe maçı bu açıdan büyük şanstı. Fenerbahçe'yi yenerek onları birazcık mutlu etmek istedik. Oyuna gelirsek, iki takım da çok agresif oynadı. Geçişlerde onlar da biz de pozisyon bulduk. Daha çok pozisyon bulan biziz. İkinci yarı hamleler yapacaktık. Oyuncularımla da konuştuğumda, Tayyip sakatlıktan çıktı, Alex'e maçtan önce oynatacağımı söylemiştim, takım içine girmesini istemiştim. Gitti, iyi şeyler yaptı. Önce Rafa'yı kenarda oynattım. Orta sahayı yoğunlaştırıp, Fenerbahçe'nin kenarlardan geleceğini biliyordum. Hiçbir şekilde tereddüt etmedim. Rafa beni kenara atabilirsin, orta sahayı güçlendirebilirsin dedi. Rafa, nerede oynatırsak problem etmiyor, oynuyor. Bugün de iyi mücadele etti. Maçtan önce iyi mücadeleye ihtiyacımız var demiştim. İyi mücadele ettik. Sakatlıklar oldu, Emirhan da ağırlarıyla bitirdi. Ndour, Musrati'yi geriye çekerek karşılama yaptık. Maç sonlarında 1-0 ise bunlar olur. Oyuncular da koruma amaçlı çekilir. Önemli olan mücadeleye ihtiyaç vardı. Futbolcularımız çok kaliteli. İstediğimizi bugün aldık."

"Beşiktaş'ın tüm futbolcuları oynamak zorunda"

"Camiamızın morale ihtiyacı vardı. Futbolcularımız da düşüyor. Çoğu futbolcu bunun bilincindeydi. Onlar da bu işin bilincindeydi. Hem Fenerbahçe'nin kuvvetli yönlerini analiz edip hem de engelleyi kazanmak istedik. Bunu da başardık. Beşiktaş'ın tüm futbolcuları oynamak zorunda, herkes oyun içine girmek zorunda. Bunu yapmaya çalışıyoruz."

"Chamberlain'in kalitesini söylememe gerek yo"

"Tüm futbolculara ihtiyacımız var. Chamberlain'in kalitesini söylememe gerek yok. Bu oyunculara Beşiktaş'ın ihtiyacı var, onların ihtiyacı var. Mücadeleyi, arkadaşlığı bütünleştirmemiz lazım. Bunu yapmaya çalışıyoruz şu anda."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • esr 6 ay önce Şikayet Et
    febeye kirpeden geçirdigin için tebrikler hoca
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    şimdiye kadar yok olan takım sanki uçmuş gidiyor ya bu oyunla ligdeki her takım sizi yener bakmayın becereksiz FB ye
    Cevapla
  • Taş 6 ay önce Şikayet Et
    Boştaş . Şanstaş . Yahudiye yenilenmiş .
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler helal olsun Serdar hoca, Şenol Güneş'e de biraz ders versen ne iyi olur.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Aynı oyuncular diğer maçıarda neredeydi? Merak ettim de şsmpiyonluk kaçmış bir maçla sanki şsmpiyon olmuş gibi seviniliyor istikrar çok önemli.
    Cevapla