Beşiktaş Arsenal'in yıldızı için masada!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Arsenal'in Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey'i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

GİRİŞ 26.10.2024 13:59 GÜNCELLEME 26.10.2024 15:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yarışındaki iddialı konumunu korumak isteyen Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Orta sahada Musrati'nin defansif katkısının az olması sebebiyle yeni bir 6 numara arayışına giren siyah-beyazlılar, Arsenal'in yıldız orta sahası Thomas Partey'i gündemine aldı.

BEŞİKTAŞ GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı ve transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Ganalı yıldızın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması Beşiktaş'ın transferde elini güçlendiren bir detay olarak görülüyor.

Arsenal formasıyla bu sezon 8 maçta forma giyen Partey, güçlü fiziğinin yanı sıra, oyun kurucu özelliğiyle de dikkat çekiyor. 

PARTEY'İN KARİYERİ

49 kez Gana Milli Takımı'nın formasını terleten 31 yaşındaki oyuncu için şu ana kadar 50 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli oyuncu, Arsenal dışında Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca gibi takımların formasını giydi.

SÜPER LİG'İN DEVLERİ İSTEMİŞTİ!

Thomas Partey'in adı geçtiğimiz transfer sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmıştı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 25 dakika önce Şikayet Et
    BJK ye kanat forvet lazım. ortasaha değil
    Cevapla
  • Yusuf kartal 44 dakika önce Şikayet Et
    Bize kanat lazım ısrarla.Siz ortasahayı çöplüğe çeviriyorsunuz adeta.Yanlışşşş
    Cevapla
  • Murat Güler 1 saat önce Şikayet Et
    Saçmalık. Galatasaray ve Fenerbahçe, ikisi birden isteyecek, ikisi de "alamayacak" ama Beşiktaş alacak. Hiç inandırıcı değil.
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 saat önce Şikayet Et
    BJK ve GS ilgilenmiş istemiş. Olmaz FB ve TS'de bu futbolcuya talip olmalı ki fiyatı yükselsin:) Gerçekten Türk takımlarının scout ekiplerini ödüllendirmek lazım:)
    Cevapla
  • gsli 2 saat önce Şikayet Et
    torreiranın yanına bu tarz bir adam alıp sarayı on numaraya çekersen avrupada başarı gelir. bir de ziyechi kazanmak lazım barış küstüm şov ile lig bitmez.
    Cevapla