Beşiktaş'tan TFF'ye görülmemiş Yunus Akgün tepkisi

Beşiktaş Kulübü, Yunus Akgün'ün PFDK tarafından 117 bin lira para cezasına çarptırılmasına tepki gösterdi. Siyah-beyazlılar sosyal medya hesabından 117 tane alkış emojisinin olduğu paylaşımla tepki gösterdi.

Beşiktaş'tan TFF'ye görülmemiş Yunus Akgün tepkisi
Beşiktaş'tan TFF'ye görülmemiş Yunus Akgün tepkisi
GİRİŞ 24.10.2024 20:34 GÜNCELLEME 24.10.2024 20:35
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, PFDK'nın Yunus Akgün kararına tepki gösterdi.

Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Yunus Akgün yaptığı paylaşım nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.

PFDK'dan yapılan açıklamada Yunus Akgün'e 117 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ'TAN PFDK'YA TEPKİ

Resmi duyurunun ardından Beşiktaş karara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan siyah-beyazlılar, alkış emojisi kullandı. Beşiktaş bu paylaşımda 117 bin TL para cezaasına karşılık 117 tane alkış emojisi kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • ORHAN 1 saat önce Şikayet Et
    Okan'ın ve Yunus'un sevk edildiği maddelerden para cezası verilmesi imkansız. Ama ceza verecek olanlar GS'Lİ olunca para cezası uyduruyorlar cezayı da sevk edilen madde yerine başka maddeden veriyorlar. Ceza kurulu GS'yi kollama kurulu gibi çalışıyor. Herkes yanak okşatıp para alamaz bu da GS'nin yaşam tarzı.
    Cevapla
  • Soner 1 saat önce Şikayet Et
    besiktas sen salıncağa otur sallanmaya devam et.
    Cevapla
  • cumali 1 saat önce Şikayet Et
    yok federasyonu bjk ve fb yönetsin.belki sampion olursunuz.ismarlama ile ceza verilmez.
    Cevapla
  • Hakkaniyetmi 1 saat önce Şikayet Et
    Hadi oradan sizin bin tane bunun 1000 katı paylaşımlarınız var bükemediğimiz bireyi federasyon eliyle cezalarla bükmeye çalışıyorsunuz sahada görelim maç öncesi Bizans oyunları yapmaya gerek yok gücünüzün yetmeyeceğinden korkuyorsunuz
    Cevapla
  • Kalaycı 1 saat önce Şikayet Et
    Ne bejkliyıordunuz ki?? Yani 2-3 maç ceza akacak dşte bekleyenler, Alloooo Gs nin oyuncusundan bahsediyoruz, onlar ceza almazlar onlar sarı kart kırmızı kaet almazlar.. Gs lobisi herzaman çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle