Beşiktaş, sosyal medyada gündem olan minik taraftarını maça davet etti

Beşiktaş, Gaziantep FK maçının ardından tepkisi ile sosyal medyada gündem olan minik taraftar Ömer Doruk'u Konyaspor maçına davet etti.

GİRİŞ 08.10.2024 20:21 GÜNCELLEME 08.10.2024 20:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Gaziantep FK maçının ardından tepkisi ile sosyal medyada gündem olan minik taraftar Ömer Doruk'u Konyaspor maçına davet etti.

6 yaşındaki fanatik Beşiktaşlı Ömer Doruk'un Gaziantep FK maçını izlerken sinirlerine hakim olamayışı, sosyal medyada gündem olmuştu.

Ömer'in gün içinde annesinden 2 maç ceza aldığını paylaştığı videonun ses getirmesi ile Beşiktaş kulübü harekete geçti.

Siyah-beyazlı takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Gerekli başvurular yapıldı ve cezan Tahkim Kurulu'ndan döndü Ömer Doruk! Konyaspor maçında futbolcularımızla birlikte sahaya çıkmaya ne dersin?" ifadesi kullanıldı.

Bu paylaşım kısa süre içinde büyük etkileşim aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Anahtar 1 saat önce Şikayet Et
    Maşallah Allah bağışlasın . Koca koca yöneticilerden ve hocalardan daha güzel açıklama yapmış kimseyi suçlamamış . inşallah bu yüreği büyük kendi küçük kardeşimize bakarda ibret alırlar
    Cevapla
  • 2 yastığa 1 saat önce Şikayet Et
    2maç ceza mı verilir çoçuk az daha büyüse kahveye filan kaçar çocuk ani bir tepki vermiş biz büyükler böyle sinirlensek tvyi kırardık ama sinir iyi bişey değil ileride sıkıntı yaratabilir Allah ayağına taş değdirmesşn çoçuk çok tatlısın
    Cevapla
  • Kızılelma 2 saat önce Şikayet Et
    çok tatlı yaa.fb liyim
    Cevapla
  • ati13 4 saat önce Şikayet Et
    Canına kurban olayım ben senin...
    Cevapla
  • Rıfat Topal 4 saat önce Şikayet Et
    Allahına kurban senin
    Cevapla