Giovanni van Bronckhors: Milli aradan sonrası zor olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, "Milli takıma gitmeyenler için bir ara olacak. Milli aradan sonrası zor olacak." dedi.

Giovanni van Bronckhors: Milli aradan sonrası zor olacak
Giovanni van Bronckhors: Milli aradan sonrası zor olacak
GİRİŞ 06.10.2024 21:53 GÜNCELLEME 06.10.2024 22:57

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şu şekilde: 

"Fiziksel ve mental yorgunluk oluştu"

"Zor bir maç olacaktı zaten. Mücadele edilmesi gereken bir maç olacaktı. 1-0'ı bulduk Ciro'nun penaltısıyla. Sonra iki taraflı bir oyun oldu. Doğru geçişlerle 2. golü bulamadık. Rakibe çok fırsat verdik. Fiziksel ve mental yorgunluk oluştu. Doğru kararları veremedik oyunu kontrol etme anlamında. Sonunda gol yedik. Çok üzgünüz. Devam edeceğiz. 2 puan kaybettik. Bir sonraki Konyaspor maçıyla ligin diğer bölümüne başlayacağız."

"Milli aradan sonrası zor olacak"

"Birkaç haftadır 3 günde 1 maça çıkıyoruz. Fiziksel bir maç oldu bugün. Defans arkasına atılan toplar anlamında fiziksel bir maçtı. Biz savaştık. İstediğimiz galip gelmekti tabii ki. Son anlarda rakip için doğru yere düşen topla 1-1 oldu. Güçlü takımlarla oynuyoruz. Milli takıma gitmeyenler için bir ara olacak. Milli aradan sonrası zor olacak. Her maçta galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Savaşacağız. İstediğimiz sonucu bugün alamadık ama Konyaspor maçıyla lige tekrar döneceğiz."

"Semih sonraki maçlarda daha çok şans bulacaktır"

"Semih bizim için önemli bir oyuncu. Oynamaması ile ilgili sorunları anlayabiliyorum. Genç ve gelişim gösterebilen bir oyuncu. Ben kendisine inanıyorum. Bugün şans bulamadı ama milli takıma gidiyor. Daha çok şey öğrenecek. Öğrenmesi konusunda biz de ona yardımcı olacağız. Sonraki maçlarda daha çok şans bulacaktır"

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL