Beşiktaş'tan penaltı itirazı!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Kayserispor - Beşiktaş maçında tartışmalı pozisyonlar yaşandı.

Beşiktaş'tan penaltı itirazı!
Beşiktaş'tan penaltı itirazı!
GİRİŞ 30.09.2024 22:17 GÜNCELLEME 30.09.2024 23:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. 

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 83. dakikasında maç 2-0 Beşiktaş üstünlüğüyle devam ederken Ciro Immobile ceza sahasında Attamah'la girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. 



Beşiktaşlı oyuncular bu pozisyonda penaltı itirazında bulunurken karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirdi. 



Fırat Aydınus: Penaltı ve kırmızı kart

Eski hakem ve TV 8,5 yorumcusu Fırat Aydınus, Immobile'nin yerde kaldığı ve Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonu yorumladı. 

Aydınus, "Attamah’ın Immobile’ye ceza sahasında yaptığı hareket penaltı + bariz gol şansı sebebiyle kırmızı kart. Oyuncu bu hareketi çift elle yaptığı için VAR’ın burada devreye girmesi gerekirdi." dedi.



Kayserispor'un penaltısı VAR'da iptal edildi

Pozisyonun devamında hızlı atak şansı bulan Kayserispor, rakip kaleye yöneldi. Sağ kanattan yapılan ortada Nazon, ceza sahasında Uduokhai ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. 

Hakem pozisyonda doğrudan penaltı kararı verirken Beşiktaşlı oyuncular hakemin kararına yoğun itirazda bulundu. VAR'la bir süre görüştükten sonra poziyonu yakından izleyen hakem Atilla Karaoğlan, penaltı kararını iptal etti. 



Fırat Aydınus: VAR eksik iş yaptı

Fırat Aydınus, Kayserispor'un penaltı beklediği pozisyon için "VAR’ın doğru müdahalesiyle iptal edilen penaltıda atak başlangıç fazı olarak Immobile’ye yapılan penaltı da hakeme izletilmeliydi, VAR eksik iş yaptı." dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • TiGeR 16 dakika önce Şikayet Et
    Ersin in sarı kart gördüğü pozisyon var. Hakem düdüğünden sonra Kayseri kalecisi kale önünden topa vuruyor (oyunu başlıyor) 1 metredeki defans oyuncusu topu eliyle düzeltiyor ve kale vuruşu yapıyor. Her şey hakemin gözü önünde. NET PENALTI.
    Cevapla
  • TiGeR 22 dakika önce Şikayet Et
    Kendi takım arkadaşına yaptığı harekete penaltı çalan hakem. Güreş hakemi
    Cevapla
  • Young boys 24 dakika önce Şikayet Et
    Yaw bjk ve fb bu hakemlerden çektiği ne aynı pozisyonlarda gs olsaydı hakemler çifter çifte penaltı verirlerdi bu bahs sponsoru olan şirketle hakemler ortak mı nedir
    Cevapla
  • adem 39 dakika önce Şikayet Et
    ne ağladı jimlastik haklem maçı kayseriden aldı size verdi yuh yani
    Cevapla
  • Ali 47 dakika önce Şikayet Et
    Iki penaltısını yedi ki kırmızıda çıkardı kayra ya sarısı vardı.superligte oynuyorsun daha ceza sahasında topu elinle durdurmaya kalkıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle