Beşiktaş'ın dertlerini bitiren ikili

Beşiktaş'ın geçen sezon hücum hattında yaşadığı sorunlar İtalyan santrfor Ciro Immobile ve Portekizli hücuma dönük orta saha oyuncusu Rafa Silva'nın gelişiyle sona erdi.

Beşiktaş'ın dertlerini bitiren ikili
Beşiktaş'ın dertlerini bitiren ikili
GİRİŞ 21.09.2024 11:35 GÜNCELLEME 21.09.2024 11:35

Beşiktaş, yeni transferleri Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın gelişiyle beraber, geçen sezon yaşadığı skor problemlerini çözdü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; siyah beyazlı takımın attığı 22 golde şu ana dek 13 farklı futbolcunun payı bulunurken, 7 resmi maçta 3.1 gol ortalaması yakalandı.

Kara Kartal'da 9 farklı futbolcu gol sevinci yaşadı. Immobile 7 golle başı çekerken, Gedson Fernandes 5, Rafa Silva 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Portekizli futbolcu 3 kez de gol pası verirken, Milot Rashica 3, Arthur Masuaku, Semih Kılıçsoy ve Jonas Svensson 2'şer, Cher Ndour, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Gabriel Paulista 1'er asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.