Feyyaz Uçar'ın Rafa Silva isyanı haklı çıktı! İstatistiklere yansıdı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçının ardından Rafa Silva'ya yapılan sert faullere isyan etmişti. Süper Lig'in 5 haftalık bölümünde ortaya çıkan bir istatistikler Feyyaz Uçar'ı haklı çıkardı.

GİRİŞ 17.09.2024 16:25 GÜNCELLEME 17.09.2024 16:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Beşiktaş maçında Edin Visca'nın, Beşiktaş - Antalyaspor maçında ise Güray Vural'ın sert faullerine maruz kalan siyah beyazlı takımın yıldızı Rafa Silva'ya karşı oynanan sert oyun Beşiktaşlıları isyan ettirdi.



"RAFA'YA ATILAN TEKMELER NE ZAMAN BİTECEK!"


Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Trabzonspor karşılaşmasından sonra, "Bu Rafa'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek! Kırmızı kart çözüm değil. Yani bu şekilde bu adamın futbol hayatı biterse biz ne yapacağız?" diye tepki gösterdi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; rakamlar Beşiktaş'ın bu isyanını haklı çıkardı.



RAFA LİGİN EN FAZLA FAUL YAPILAN OYUNCUSU


Ligde şu ana kadar 51 faul yapılan ve en az faule maruz kalan takımlar arasında olan siyah beyazlılarda Rafa, maç başına 2.65'lik faul ortalamasıyla, ligin en çok faul yapılan oyuncusu oldu. Yıldız ismin ardından 2'inci sırayı Fenerbahçe'den Maximin aldı.

Rafa'ya Antalyaspor maçında sert faul yapan Güray Vural ve Trabzonspor maçında aynı sertlikte müdahalede bulunan Edin Visca, VAR uyarıları sonrası kırmızı kart gördüler.

Diğer yandan Ligde Fenerbahçe ve Göztepe, 76 faulle en çok mağdur olan takımlar arasında yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Geçen sene senin futbolcun icardinin ayağını kırdı ne penaltı ne kırmızı kart verilmedi onuda söyle kibar feyzo
    Cevapla
  • misafir53 1 gün önce Şikayet Et
    Böyle bir ağlama görülmedi. Futbolun içinde faul var ve ayağında çok top tutana çok faul yapılabilir yani. Ne mesajı vermeye çalışıyorsum kedeşim yani adama dokunmasınlar hiç he mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    en az 5 mač ceza versinler ondan sonra bakacas
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Rafaya çok yatırım yapmışlar. Öteki takımlar sanki çakıl taşı ile transfer yapıyorlar. Birde saçma sapan istatik yapmış. Beşiktaş her dört faulde sarı kart görüyorsa, Beşiktaşın da sert fauller yaptığı anlamına gelir. Feyyaz önce iğneyi kendine batırsın. Geçen sezon İcardi Beşiktaş derbisinde sakatlandı. Hakem ne sarı verdi ne de penaltı.
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Topu ayağında çok tutmasın olay çözülür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle