Giovanni van Bronckhorst: Kırmızı kart bize yardımcı oldu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst, "Maç beklediğimiz şekilde başladı. Baskıdan çıkmak için kırmızı kart bize yardımcı oldu." dedi.

Giovanni van Bronckhorst: Kırmızı kart bize yardımcı oldu!
Giovanni van Bronckhorst: Kırmızı kart bize yardımcı oldu!
GİRİŞ 15.09.2024 22:57 GÜNCELLEME 15.09.2024 23:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şu şekilde: 

"Kırmızı kart bize yardımcı oldu"

"Maç aslında beklediğimiz şekilde başladı. Baskıdan çıkmak için kırmızı kart bize yardımcı oldu. Ama kırmızı karttan sonra iyi reaksiyon gösteremedik. Kolay bir gol yedik. Sistemde değişikliğe gittim daha sonra. İlk yarının sonunda en iyi oyunu sergilediğimiz süreydi, golü de bulduk. İkinci yarıdaki performansımızdan dolayı mutsuzum. 10 kişiye karşı daha fazla fırsat bulmalıydık. Rakip 10 kişi daha az boşluk verdik. Elimizden geleni yaptık ama bugün iki puanı kaybeden tarafız."

"2-3 gol atabilirdik"

"Futbol bu, fırsatlar yaratmaya çalıştık. 2-3 gol atabilirdik, golü yememiz işi zorlaştırdı. Rakip 10 kişi daha az boşluk verdi. Hızlı hareketler yapmamız gerekiyordu. Bunları yaparken en yüksek hızda gerçekleştirmedik. İkinci yarıda bunu istedik ama yapmadık. Bu maçtan bir şeyler öğreniyoruz. Genel olarak savunma yapmak, hücum yapmaya kıyasla daha kolay olur. Bir sonraki 10 kişiye karşı oynamak için bugünden bir şeyler öğreniyoruz."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • yuh be 2 gün önce Şikayet Et
    kesinlikle katılmıyorum kırmızı olmasa alırdı bjk bu maçı. tamamen kapandı korkaklar, kontraya bile çıkmadılar, Real Madrid olsa zorlanırdı.. saydım 15-1 pozisyon...
    Cevapla
  • alpi 2 gün önce Şikayet Et
    bu adam ya çok saf yada çok dürüst.
    Cevapla
  • Sakaryalı 2 gün önce Şikayet Et
    Ne baskısı adamları baskı kurmadiki sen yavas basladin yeterince baskı kuramadin onlar 11 e 11 oynasaydi da yenemezlerdi korkak başladın bu skorun sebebi sensin
    Cevapla
  • Cabbar25 2 gün önce Şikayet Et
    Beşiktaş’a da kırmızı kart verilmeliydi
    Cevapla
  • Metin 2 gün önce Şikayet Et
    Kısaca benim takımın bu maçı kazanacak kapasitesi yok demenin kısa yolu, bu forvetsiz durum ile bu sene buna benzer çok maç izleyeceğiz, takım 60 tan sonra koşacak hali yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle