Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Trippier'den kötü haber!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif alan 33 yaşındaki Kieran Trippier'in Premier League'de devam etmek istediği ileri sürüldü.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Trippier'den kötü haber!
Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Trippier'den kötü haber!
GİRİŞ 09.09.2024 20:28 GÜNCELLEME 09.09.2024 20:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier League'de Newcastle United forması giyen sağ bek oyuncusu Kieran Trippier'in gelen teklifleri reddederek takımda kalmak istediği aktarıldı. 

İngiliz medyasından talkSPORT'ta yer alan haberde, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif alan 33 yaşındaki yıldızın İngiltere Premier League'de devam etmek istediği ileri sürüldü.

Newcastle United'ın da deneyimli savunma oyuncusu için sadece yüksek bir bedelli teklifi kabul edeceği belirtilirken, Ada ekibinin de kapanan transfer dönemi sebebiyle Kieran Trippier'ın ayrılışına izin vermeyeceği belirtildi.

Öte yandan Newcastle ile 2 sezon daha sözleşmesi olan Trippier için Bayern Münih'in Ocak ayında yaptığı yaptığı 15 milyon Sterlinlik teklif de reddedilmişti.

2022 yılından bu yana formasını giydiği Newcastle United'da forma giyen İngiliz futbolcu, çıktığı 94 maçta 4 gol attı ve 21 asist yaptı.
 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    FB kafayı yedi, her sene kadroyu sıfırlıyor, yine sıfır çekiyoruz ! Uğursuz Ali Koç !
    Cevapla
  • Turkuaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Olmamışsa olmamış. "Ben ağlarım ikimizin yerine." diyecek halleri yok ya.
    Cevapla