Beşiktaş'tan 25 milyon Euro'luk dijital hamle!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın seçim projelerinden biri olan Dijital App'in kısa süre içerisinde hayata geçirileceği belirtildi. Beşiktaş'ın kasasına bu projeden 25 milyon Euro girmesi bekleniyor.

GİRİŞ 09.09.2024 14:50 GÜNCELLEME 09.09.2024 14:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hasan Arat başkanlığındaki Beşiktaş yönetiminin seçim vaatleri arasında yer alan dijital aplikasyon projesinin hayata geçirileceği ileri sürüldü.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Dijital App'in kısa süre içinde kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Bütün altyapı çalışmalarının bitme aşamasına geldiği belirtilen aplikasyonla hedef ilk aşamada 25 milyon Euro seviyesinde gelir elde etmek.

Hasan Arat, başkan adaylığı döneminde bu projeyi "Öğrenciler kredi alabilecek. Kongre üyeleri aidatlarını ödeyebilecek. Girişim sermaye ve bireysel emeklilik fonu var. Hedefimiz app ve ek yollarla 35 milyon kişiye ulaşmak." şeklinde anlatmıştı.

İkinci Başkan Hüseyin Yücel de önceki gün yaptığı açıklamada bu projenin etkisiyle iki yıl içinde Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmayı hedeflediklerini anlatmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ahanda 1 hafta önce Şikayet Et
    on numara sistem
    Cevapla
  • Engo 1 hafta önce Şikayet Et
    Hedef fazla büyük ve her taraftara hitap etmiyor. Bu proje tutmaz. BJK taraftarı genellikle mali açıdan iyi değil. Boşa yatırım.
    Cevapla
  • ekrem 1 hafta önce Şikayet Et
    25milyon beşiktaşlı 1 euro ile bu APP e üye olsa diye başlayan , boş bir uğraşı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ister 250m olsun hep zarar hep zarar ülke ekonomisine zarar millete zarar devlete zarar
    Cevapla