Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! 1+1 yıllık anlaşma sağladı

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki stoperi Omar Colley'un Yunanistan takımı PAOK'la anlaşma sağladığı belirtildi.

Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! 1+1 yıllık anlaşma sağladı
Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! 1+1 yıllık anlaşma sağladı
GİRİŞ 26.08.2024 22:59 GÜNCELLEME 26.08.2024 22:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Omar Colley için PAOK devreye girdi.

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş'ta bu kez ayrılık yaşanmak üzere. Yunanistan basınından SDNA'nın haberine göre PAOK, Beşiktaşlı Omer Colley'in transferinde mutlu sona yaklaştı.

Gambiyalı savunmacıyla 1+1 yıllığına el sıkıştığı belirtilen PAOK'un, Beşiktaş'la da anlaşma noktasına geldiği ifade edildi.

Transferin önündeki tek pürüzün ise Colley'in Beşiktaş'tan bir miktar para talep etmesi olduğu iddia edildi. Beşiktaş'ın da ayrılığına sıcak baktığı 31 yaşındaki stoperin transferinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

2022-2023 sezonunu devre rasında Sampdoria'dan transfer olan Omar Colley, geçen sezon Trendyol Süper Lig'de çıktığı 22 maçta 7 gol kaydetmişti. 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fellini 2 hafta önce Şikayet Et
    Yine renkliler gelmiş, Omar colleyi tartışıyorlar, kupa finalinde 40 metre Pepe gibi agır bir adamı durdiramadı Taha gedson, kaleciler hariç geçen seneki bütün kadroyu göndeecen
    Cevapla
  • Can 2 hafta önce Şikayet Et
    Adam orta sahadan hatta forvetlerden bile daha çok gol atmış
    Cevapla
  • Bjk 2 hafta önce Şikayet Et
    Colley i çok arar bjk
    Cevapla