Brad Friedel devrede! Angelo transferinde sona gelindi

Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel'ın, Chelsea'nin 19 yaşındaki kanat oyuncusu Angelo'nun transferi için İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü ileri sürüldü.

Brad Friedel devrede! Angelo transferinde sona gelindi
Brad Friedel devrede! Angelo transferinde sona gelindi
GİRİŞ 18.08.2024 11:40 GÜNCELLEME 18.08.2024 11:40

Kanat hücumcusu transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, 19 yaşındaki Angelo için Chelsea ile görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Brad Friedel temaslarına devam ediyor

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Brezilyalı futbolcu için yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'ın, Chelsea'nin kiralık oyuncu departmanı sorumlusu Carlo Cudicini ile temaslarına devam ettiği kaydedildi.

Chelsea tüm seçeneklere açık

Chelsea, oyuncuyu hem bonservisiyle verme hem de kiralama tekliflerine açık. Bu nedenle Kartal anlaşma için acele etmezken pazarlıkları da her iki seçeneğe göre yürütüyor. 

Beşiktaş'ın tercihi opsiyonlu kiralık 

Beşiktaş'ın, Angelo transferinde tercihi ise satın alma opsiyonlu kiralama üzerine. Ancak opsiyonda zorunluluk oluşturacak madde istenmiyor. Görüşmeler devam ederken siyah-beyazlıların kanat transferini gelecek hafta noktalaması bekleniyor.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.