Immobile yıldızlaştı! Dolmabahçe'de çılgın düelloyu Kartal kazandı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş geriye düştüğü maçta sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.

Immobile yıldızlaştı! Dolmabahçe'de çılgın düelloyu Kartal kazandı
Immobile yıldızlaştı! Dolmabahçe'de çılgın düelloyu Kartal kazandı
GİRİŞ 18.08.2024 23:48 GÜNCELLEME 19.08.2024 00:03
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-2 galip tamamladı. Siyah-beyazlı takımı gollerini; 13 ve 23'üncü dakikalarda Immobile, 56'ıncı dakikada Rafa Silva ve 90+5'inci dakikada Ernest Muci attı. Antalyaspor'un golleri 1 ve 51'inci dakikalarda Samudio'dan geldi.

Maçta Beşiktaş'ın Emirhan Topçu ile bulduğu iki gol, biri faul gerekçesi ile diğeri de ofsayt sebebiyle değer kazanmadı.

Antalyaspor'da ayrıca Güray Vural 63. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını kalan dakikalarda bir kişi eksik bıraktı.

Bu sonucun ardından ligde 2'de 2 yapan Beşiktaş, puanını 6'ya çıkardı. İlk yenilgisini alan Antalyaspor 1 puanda kaldı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş haftayı maç yapmadan BAY olarak geçecek. Antalyaspor ise evinde Hatayspor'u misafir edecek.



VAN BRONCKHORST'TAN TEK DEĞİŞİKLİK


Giovanni van Bronckhorst, Antalyaspor karşısında Süper Lig’de oynadıkları Samsunspor maçının 11’ine göre tek değişiklik yaptı.

Van Bronckhorst, sol bekte Arthur Masuaku yerine yeni transfer Emirhan Topçu’ya görev verdi.

Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında şu 11 ile sahada yer aldı:

“Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Emirhan Topçu, Gedson Fernandes, Al-Musrati, Milot Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile.”
Siyah-beyazlılarda Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Salih Uçan, Necip Uysal, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş ve Mustafa Erhan Hekimoğlu da maça yedek kulübesinde başladı.

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Emrecan Terzi ise kadroda yer almadı.

NDOUR VE CAN KELEŞ İLK KEZ KADRODA

Siyah-beyazlıların yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain’den kadrosuna kattığı İtalyan futbolcu Cher Ndour ile Fatih Karagümrük’ten kadrosuna dahil ettiği Can Keleş de Antalyaspor müsabakasında ilk kez kadroda yer aldı.
Çaykur Rizespor’dan transfer edilen Emirhan Topçu ise ilk kez 11’de sahaya çıktı.



IMMOBİLE SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'ın İtalyan forveti Ciro Immobile, Antalyaspor maçında kaydettiği 2 golle Süper Lig'deki ilk gollerini attı.

 Siyah-beyazlıların ilk golünü 13. dakikada yeni transfer Ciro Immobile attı. İtalyan futbolcu, 23. dakikada da skoru 2-1'e getiren golü kaydetti. 34 yaşındaki oyuncu, bu gollerle birlikte Süper Lig kariyerindeki ilk gollerini kaydetti.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Immobile, 83. dakikada yerini Mustafa Erhan Hekimoğlu'na bıraktı.

İtalyan futbolcu, Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı ve siyah-beyazlı takımın 5-0 kazandığı 2024 Turkcell Süper Kupa maçında da 2 gol kaydetmişti.



RAFA SİLVA  ATMAYA DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki futbolcusu Rafa Silva, siyah-beyazlı forma altında Süper Lig'de çıktığı ilk 2 maçta da gol sevinci yaşadı.

Maç 2-2 devam ederken 56'ıncı dakikada takımını 3-2 öne geçiren golü atan Portekizli futbolcu Rafa Silva, bu golle birlikte siyah-beyazlılarda çıktığı ikinci lig maçında da gol sevinci yaşamış oldu.

Süper Lig'de ilk maçına geçen hafta oynanan Samsunspor müsabakasında çıkan Silva, 31. dakikada fileleri sarsmıştı.

MAÇ ÖNCESİ ÇİFTE KUPA İLE POZ

Beşiktaş’ın 2023-2024 sezonunda kazandığı Türkiye Kupası ile bu sezon başında kazandığı 2024 Turkcell Süper Kupa, Antalyaspor maçı öncesinde sahaya getirildi. Siyah-beyazlı futbolcular ve teknik ekip, çifte kupayla objektiflere poz verdi.
Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular, siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Süleyman Seba’nın ölüm yıldönümü nedeniyle ısınmaya Seba’nın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle çıktı.



Beşiktaş: 4 - Antalyaspor: 2

Stat: Tüpraş

Hakemler: Mehmet Türkmen, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Emirhan Topçu (Dk. 67 Masuaku), Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva (Dk. 87 Muçi), Semih Kılıçsoy (Dk. 67 Ndour), Immobile (Dk. 83 Mustafa Erhan Hekimoğlu)

Antalyaspor: Piric, Veysel Sarı, Kelven, Emrecan Uzunhan (Dk. 84 Emre Uzun), Güray Vural, Soner Dikmen (Dk. 84 Gaich), Erdal Rakip (Dk. 82 Burak İngenç), Erdoğan Yeşilyurt, Van de Streek (Dk. 46 Safuri), Samudio, Larsson (Dk. 66 Kaluzinski)

Goller: Dk. 1 ve 51 Samudio (Antalyaspor), Dk. 13 ve 23 Immobile, Dk. 56 Rafa Silva, Dk. 90+5 Muçi (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 63 Güray Vural (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 49 Colley, Dk. 55 Semih Kılıçsoy, Dk. 67 Masuaku, Dk. 89 Al-Musrati (Beşiktaş), Dk. 76 Kelven (Antalyaspor)

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Bana göre 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç sahaya sen girme, Rafa Silva gibi transfer yap... Kruniçle Zayc'la Crespoyla şampiyon mu olacaksın. Tebrikler Beşiktaş.
    Cevapla
  • mab 3 hafta önce Şikayet Et
    Kartallar uçmaya devam edelim Allah nazarlardan saklasın hadi bakalım devam. Lakin defaansda açıklar var.
    Cevapla
  • selim 3 hafta önce Şikayet Et
    muçiyi satanlardan şüphe duyarım ayaklarına hakim üst düzey teknik ve akılcı bir oyuncu beşiktaşta üst düzey bir futbolcu kim satıyor bunu defolsun gitsin satacaklarsa musratiyi svensonu ve salih uçanı satsınlar odunların bu takımda ne işi var
    Cevapla
  • alpi 3 hafta önce Şikayet Et
    bu sene fenerasyon fb ile jimnastikcileri kanatları altına alacak anlaşılan.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Renkliler gelmiş hemen buraya :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle