Beşiktaş istiyordu! Yerli stoper için Avrupa itirafı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu için kulübü Çaykur Rizespor'dan transfer itirafı geldi.

Beşiktaş istiyordu! Yerli stoper için Avrupa itirafı
Beşiktaş istiyordu! Yerli stoper için Avrupa itirafı
GİRİŞ 25.07.2024 19:34 GÜNCELLEME 25.07.2024 19:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rizespor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Emirhan Topçu için transfer açıklaması yaptı.

Radyogol'e değerlendirmelerde bulunan Bakır, "Beşiktaş'ın Emirhan Topçu için sadece bir teması oldu. Herhangi bir pazarlık boyutunda değiliz" ifadelerini kullandı.



"LAS PALMAS MESAFER KATETTİ"

Las Palmas'ın Emirhan transferinde önemli bir aşama kaydettiğini söyleyen Bakır, "Las Palmas kulübü, Emirhan Topçu transferinde oldukça mesafe kat etti. Emirhan Topçu için 6-7-8 milyon Euro bandında bir beklentimiz yok" sözlerini sarf etti.

Güncel piyasa değeri 4.3 milyon Euro olarak gösterilen Emirhan Topçu'nun Rizespor ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.

Rizespor altyapısından yetişen Emirhan Topçu, Karadeniz ekibi ile çıktığı 89 maçta 2 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Süper topçu avrupada oynadıktan sonra ederi 20 milyon sterlin
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Soyismine layik bir evlat
    Cevapla