Alexander Djiku hedeflerini açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin oyuncusu Alexander Djiku maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Alexander Djiku hedeflerini açıkladı
Alexander Djiku hedeflerini açıkladı
GİRİŞ 22.07.2024 21:34 GÜNCELLEME 22.07.2024 21:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Lugano'nu yenerek resmi maçlara iyi başlamak istediklerini söyledi.

Önemli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını aktaran Djiku şöyle konuştu:

"Fenerbahçe büyük bir takım, büyük takımda da büyük oyuncular olur. Bu rekabeti arttırır, rekabet de takıma fayda getirir. Tüm oyuncular en iyisini ortaya koymaya çalışıyorlar. Lugano iyi bir takım, geçen sezona bakacak olursak ligi ikinci sırada tamamladılar, fazla gol atan bir takım. Biz de yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kendimizi hazır hissediyoruz, ilk resmi maçla iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz içeride ve dışarıda tüm maçları kazanmak."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Çetin bir rakip... Çok KONSANTRE ve birlik olunmalı... Çok KOŞMALI..
    Cevapla
  • Fener 1 ay önce Şikayet Et
    Haydin Bismillah, Avrupada Kupa gelsin artık.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    defansın saatli bombası, her an kırmızı görebilir. güvenli değil
    Cevapla