Beşiktaş'ta Aboubakar krizi!

Ciro Immobile'yle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar kadroda düşünülmüyor. Bir forvet transferi daha yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Abobuakar'ın takımda kalması halinde santfor takviyesinden vazgeçecek.

GİRİŞ 21.07.2024 12:23 GÜNCELLEME 21.07.2024 13:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna 3 takviye yapan Beşiktaş, takımdan ayrılacak isimler için de çalışmalarına devam ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın Ciro Immobile'nin yanına bir forvet takviyesi daha yapmak istediği belirtildi.

Haberde, Vincent Aboubakar'ın kadroda düşünülmediği ancak tecrübeli oyuncunun kontratının sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmak istediği ifade edildi. Aboubakar'ın Beşiktaş'la 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

TRANSFERİ ETKİLEYEBİLİR

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmaması durumunda forvet transferinden vazgeçileceği belirtildi.

Takımda düşünülmeyen isimlerden Daniel Amartey'nin Suudi Arabistan'dan bir takıma kiralanması için siyah-beyazlıların anlaşma sağladığı ancak 29 yaşındaki futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Adı Ebubekir çünkü
    Cevapla
  • Emine Acar 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle şeyler hep BJK nin başına geliyor abubakar hep kagren oldi Lens de öyleydi.
    Cevapla
  • arda 1 ay önce Şikayet Et
    2 kere geldi 2 şampiyonluk kazandırdı...İnsan hafızasımı desem nankörlükmü desem...
    Cevapla
  • Kartal 1 1 ay önce Şikayet Et
    Abubakar bildiğimiz oyuncu takır takır atıyor pas gelince pasör yok taliscayı al kral olur, diğerleri sarı çizmeli Mehmet ağa, sakatmı belli değil eyt ci emekli, yaşlı, alıyorsanız 18 lik alın 3 beş sene sonra faydasını görün paralara yazık, rızaya sormadan kadro dışı bırakmış aybaba abubakarı, Rıza hoca açıkladı adamada oyuncu bırakmadı şutladılar
    Cevapla
  • Alf 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adam son 10 haftaya kadar süper oynar, sezon sonundan önce transferini başka bir takım ile netleştirir, sonra yarışa geçer, şampiyonluk kaçar, sözleşmesi biter ve anlaştığı takıma gider.
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    BJK'da 19 yabancı var. Bu sene 12 yabancı kuralı olacakmış. Ee mecburlar 7 yabancıya boş yere para vermeye, adam yaklaşık 3,5 milyon euroyu bırakıp hiç gider mi? Bu yabancı kuralı Türk futbolunu batıracak. Kaldıki Abubakar biraz çalışsın İmmobile yedek kalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle