Merih Demiral için kiralama teklifi!

Defans bölgesini sağlama almak isteyen Beşiktaş, milli oyuncu Merih Demiral için harekete geçti.

GİRİŞ 21.07.2024 11:06 GÜNCELLEME 21.07.2024 12:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla Avusturya maçında attığı 2 gol ve yaptığı bozkurt işareti sonrası UEFA'dan iki maç ceza almasıyla dünya gündemine oturan Merih Demiral için Beşiktaş harekete geçti.

Eğer şartlar uygun olur ise başarılı stopere tekrar Süper Lig yolu görünebilir. Al Ahli satmak istiyor. Siyah beyazlılar, Merih Demiral için girişimlere başlarken, bu transferle hem üst düzey bir stoperi kadrosuna katacak hem de yerli rotasyonunu güçlendirip kontenjanı rahatlatacak. Al Ahli ile ilk temas kurulurken, Suudi Arabistan ekibi kapıyı 15 milyon Euro bonservisten açtı.

KİRALIK DEVREYE GİREBİLİR

Suudi Arabistan ekibinin istediği rakamı çok yüksek bulan Siyah beyazlı yönetim, kiralama formülünü devreye sokacak. Bir yandan Merih'le dirsek temasında olan Beşiktaş, Al Ahli'yi kiralama teklifine ikna edebilirse süreci hızlandıracak.

26 yaşındaki A Milli oyuncunun Al Ahli ile 2026'ya kadar kontratı var. Geçtiğimiz sezon 21 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Merih Demiral'ın güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor.

YILLIK KAZANCI 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta formaları da giyen Merih Demiral, Alanya'da yaptığı patlama sonrası 8 milyon Euro'ya 2019'da Sassuolo'ya gitmiş ve hemen ardından 19.5 milyon Euro karşılığında Juventus'un yolunu tutmuştu.

Başarılı savunma oyuncusu için 2022'de Atalanta kulübü 21 milyon Euro ödemişti. Merih Demiral, geçen yaz ise 16.5 milyon Euro bonservisle sürpriz şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer oldu.

Merih'in Suudi Arabistan'da senelik kazandığı ücret, 10 milyon Euro'nun üzerinde.

Başarılı stoper için son 5 senede kulüpler toplamda 65 milyon Euro bonservis ödedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Türkiyeli 1 ay önce Şikayet Et
    Fenere gelirse biz tüm fenerliler feneri birakacağız
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ne oluyor fenerliler? Ali Koçun babası BJKli degil mi? Rahmi bey oğlundan zengin değil mi? Bjk ye tam yakışır milliyetçi kardeşimiz. Fener zaten altyapıdayken beğenmeyip alanyaya satmış. Niye fenere dönmeliymiş ben pek anlayamadım. Saçmalık yazan kardeşimiz, sanki bir para Fb de var sanıyor heralde. Bjk başkanı ve arkasindaki sermaye gücünü bir araştır sen.
    Cevapla
  • Kartal 2 1 ay önce Şikayet Et
    Dursun parasını alsın 10 milyon euro, aslan gibi oyuncu para kazansın sonra gelir istediği zaman Türkiye de istediği kulube, kerizmi aldığı fiyatın yarısından aşağı oynayacak, haber olsun işte, alan takım defansını kurtarır helede Beşiktaş a gerekli ama para bulamazlar
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Bundan bişey olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Futbolcu simsarları için en güzel topçu, transferi bol yapılandır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle