Hüseyin Yücel'den, Di Maria açıklaması: Ben umutluyum

Beşıktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel Yıldız futbolcu Angel Di Maria'nın, Beşiktaş'ın teklifini reddettiği ve futbola başladığı kulüp olan Arjantin ekibi Rosario Central'e geri döneceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı söyledi.

Hüseyin Yücel'den, Di Maria açıklaması: Ben umutluyum
Hüseyin Yücel'den, Di Maria açıklaması: Ben umutluyum
GİRİŞ 11.07.2024 10:40 GÜNCELLEME 11.07.2024 10:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşıktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel Yıldız futbolcu Angel Di Maria'nın, Beşiktaş'ın teklifini reddettiği ve futbola başladığı kulüp olan Arjantin ekibi Rosario Central'e geri döneceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı söyledi.

Yücel, "Di Maria henüz kararını vermedi. Bize "hayır" falan demedi. Copa America bitmeden cevap vermeyeceğini söyledi. Ben umutluyum" açıklaması yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Çetin Örnek 2 ay önce Şikayet Et
    "Futboldan anlamayan adamlar" Diyen kişiler , her şeyden anlıyor olabilir mi ?
    Cevapla
  • genç futbolcu 2 ay önce Şikayet Et
    futboldan anlamayan adamlar yönetici olursa, böyle kırkına merdiven dayamış adamlara bel bağlar, geçmişten ders almaz, tonlarca parayı da vermeye hazır , nasıl olsa hesap vereceği bir yer yok; kendi şirketlerine adam alırken binbir araştırmadan geçirirler her ayrıntıya dikkat ederler..
    Cevapla
  • metin 2 ay önce Şikayet Et
    En son pepe ye demiştiniz bunu, adam halen oynuyor
    Cevapla
  • Hüseyin Çolak 2 ay önce Şikayet Et
    Sen futboldan Anlıyorsun, Arjantin t. Direktörü, benfika t. Direktörü anlamadığı için oynatıyor.
    Cevapla