Van Bronckhorst biletlerini kesti! Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un kadroda tutmak istemediği Joe Worrall ve Alex Oxlade-Chamberlain ayrılığa hazırlanıyor.

Van Bronckhorst biletlerini kesti! Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha
Van Bronckhorst biletlerini kesti! Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha
GİRİŞ 08.07.2024 07:45 GÜNCELLEME 08.07.2024 07:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiraladığı Joe Worrall'ın geleceği için kararını verdi.

Kulübün, Worrall için yaz aylarında gelecek teklifleri değerlendireceği ifade edildi. Nottingham Forest'ın 27 yaşındaki futbolcu için bonservis beklentisinin 5 milyon Euro olduğu kaydedildi.



CHAMBERLAİN'LE YOLLAR AYRILIYOR

Alex Oxlade-Chamberlain, İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor. Ağustos 2017'de rakipleri Arsenal'den 35 milyon Sterlin'lik bir anlaşmayla Liverpool'a katılan 30 yaşındaki orta saha, geçen yaz bedelsiz transferle Liverpool'dan ayrılarak Beşiktaş'a transfer oldu.



Ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bekleneni veremeyen deneyimli isimle, Sheffield United'ın ilgilendiği ve Beşiktaş'ın da oyuncunun ayrılığına kolaylık sağlamaya hazır olduğu bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Malcolm x 2 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşta böyle bir futbolcu var mıydı. Bu taraftar necipi salihi cenki merti semihi beyenmiyorya mesela 10 hoca geldi 10 uda necipten vazgeçemedi. Necip meğer uluslararası bir lobi çalışması yapmış. Bütün hocalardan torpilli. Diğerleride milli takıma torpille seçilmiş zaten. Buradan bu oyunculara sallayanlar yerine bir türk oyuncu ismi söyle alalım de söyleyemezler.
    Cevapla
  • Yıldırım 2 ay önce Şikayet Et
    30 ve üzeri yaş trasnferler yakışmıyor BJK
    Cevapla
  • Tutuklu09 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan bu kadarda insanların aklıyla dalga geçilmez. Joe woral zaten kiralıktı ve gitti. Neyin kafası bu.
    Cevapla
  • Gonderin 2 ay önce Şikayet Et
    Sol açık yok Sağ açık yok Rebiç gonderin başta
    Cevapla
  • diyarbakir 2 ay önce Şikayet Et
    klas bi adam var onu yollayip necip salihi tutuyorlar demekki bazi insanlarin takim icinde lobisi ve arkasi cidden guclu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle