Semih Kılıçsoy'a Bundesliga'dan talip çıktı!

Bundesliga ekibi Stuttgart, Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy için harekete geçti.

Semih Kılıçsoy'a Bundesliga'dan talip çıktı!
Semih Kılıçsoy'a Bundesliga'dan talip çıktı!
GİRİŞ 01.07.2024 23:42 GÜNCELLEME 01.07.2024 23:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transferdeki gözde ismi olan yıldız oyuncu Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı. A Milli Takım'la birlikte EURO 2024'te yer alan Semih Kılıçsoy Alman ekibinin takibine girdi.

Bild'de yer alan habere göre; gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Stuttgart, Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip ediyor.

BEŞİKTAŞ 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE GELİR BEKLİYOR

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Stuttgart, Beşiktaş'ın 20 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli bekliyor olması nedeniyle transferde zorlanabilir.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın minimum 25 milyon Euro değer biçtiği genç futbolcunun, altyapısından çıktığı Beşiktaş ile 4 yıllık daha sözleşmesi var.

Semih Kılıçsoy geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 12 gol ve 3 asistlik performansla oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • asıl yorum 1 gün önce Şikayet Et
    Erken bir sene daha oyna banko ilk 11 oyna. Yoksa gidip 1 sene sonra gelme geri.
    Cevapla
  • Sedatt 1 gün önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
  • yusuf 1 gün önce Şikayet Et
    hani Dortmund Madrid talipti bu gazecilere parayı veren haber yaptırıyor
    Cevapla
  • Vatandaş Adem 2 gün önce Şikayet Et
    alırken ucuza satarken uçuk rakamlara bence bu işte bir iş var ama ne saçmalık bu kendini ispat etmiş Türkiye gol kralı olmuş ligi görse edip takımını şampiyon yapmış sanki edeceği en fazla 5 milyon Euro oda gelecek vadettigi için
    Cevapla