Portekizliler duyurdu! Rafa Silva, takım arkadaşını getiriyor

Geçtiğimiz günlerde Benfica'dan ayrılan Rafa Silva'yı kadrosuna katarak spot ışıklarını üzerine çeken Beşiktaş için bir kez daha Portekiz devinden transfer iddiası ortaya atıldı.

GİRİŞ 29.06.2024 16:49 GÜNCELLEME 29.06.2024 17:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yaz transfer dönemi hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ın Rafa Silva'nın ardından Benfica'nın Brezilyalı golcüsüne talip olduğu öne sürüldü.

Portekiz basınından Record'un haberine göre; hücum hattını güçlendirmeyi planlayan siyah-beyazlılar, Portekiz devinden Arthur Cabral'ı transfer etmek istiyor.

Haberin devamında Benfica yönetiminin 26 yaşındaki santrforun satışına sıcak baktığı öne sürülürken Beşiktaş'a transfer olan Rafa Silva'nın da eski takım arkadaşını transfer için ikna etmeye çok yakın olduğu aktarıldı.



SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARI DA PEŞİNDE


Diğer yandan Benfica ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cabral ile Suudi Arabistan Ligi'nden bazı takımların da devrede olduğu biliniyor.

Piyasa değeri 14 milyon euro olan Brezilyalı golcü, geçtiğimiz sezon takımı ile çıktığı 43 maçta; 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Nisa 1 gün önce Şikayet Et
    Herkes Portekizli alıyor. Alsanıza İngiliz Alman Italyan
    Cevapla
  • Tatar 1 gün önce Şikayet Et
    Bizim ligimize İngiliz ve İtalyanlar in çoğunluğu uyumlu olamıyor ama Almanlar iyi
    Cevapla
  • Fellini 1 gün önce Şikayet Et
    Beşiktaş lılar acele etmeyin bonbalar patlıcak kimsenin haberi olmadan
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    43 maçta 11 gol ne ya, orta saha olsa iyi ama bir forvet için iyi değil
    Cevapla
  • Polat 2 gün önce Şikayet Et
    Performansı çok düşük beşiktaşa kaliteli gol ortalaması yüksek bi santıfor lazım gerisi boş olur hem bu topçudan beşiktaşta çok var sonuç alınan puana başkan birdaha baksın yoksa başarı çok uzak bir hayal olur beşiktaş için.
    Cevapla
  • İsmail 2 gün önce Şikayet Et
    43 maç 11 gol 3 asist maç başı 0,2558 gol ortalaması 14 Milyon Euro için oldukça az...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle