Beşiktaş'ın dev transferinde tek pürüz: Aile

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Angel Di Maria transferinde tek engel yıldız ismin ailesi kaldı.

GİRİŞ 28.06.2024 10:50 GÜNCELLEME 28.06.2024 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rafa Silva transferi sonrasında bir bomba daha patlatmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Angel Di Maria transferinde sona yaklaştı. Portekiz ekibi Benfica ile olan sözleşmesi sona eren Arjantinli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varıldı.

Oyuncu tarafıyla her konuda anlaşılsa da arada ufak bir pürüz kaldı. Di Maria'nın ailesi henüz Türkiye'ye gelme konusunda ikna olmadı.

Tecrübeli futbolcunun ailesi, şu an için Arjantin'de yaşamak istiyor. Fakat oyuncunun ailesiyle de yapılacak görüşme ve ikna turları sonrasında Di Maria'nın, Beşiktaş'a imzayı atması bekleniyor.



36 yaşındaki oyuncuya yıllık 5 milyon Euro ödeme yapılacak. Ayrıca imza parası olarak da 2.5 milyon Euro verilmesi bekleniyor. Sözleşmenin süresinin de 1+1 yıllık olarak imzalanması planlanıyor.

36 yaşındaki yıldız futbolcunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Tecrübeli kanat oyuncusu geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • İsi 2 gün önce Şikayet Et
    Gelmesin o zaman
    Cevapla
  • mkz 2 gün önce Şikayet Et
    yazık günah.vizyon yok sürekli göz boyama.kendi şirketlerini de böylemi yönetiyor bu yöneticiler.
    Cevapla
  • 24 erdoğan 2 gün önce Şikayet Et
    Sizde para var ama akıl fikir yok 36 yaşındaki adamı ne yapacaksın başkan o para ne 4 tane genç topcu alırsın bu sene ilk 3ile 8arasi ligi bitirir şimdiden geçmiş olsun bjkeme
    Cevapla
  • kahramanmaraşlı 2 gün önce Şikayet Et
    ne yapacak sın bu yaşlı futbolcuları hasan arat huzur evi mi açacaksın.bjk yi batıracak bu demedi demeyin.çünkü boyu uzun aklı kıt biraz
    Cevapla