Mats Hummels transferinde kritik hafta!

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu ve en iyi teklifi yaptığı Mats Hummels'ten bu hafta yanıt bekliyor.

GİRİŞ 24.06.2024 12:51 GÜNCELLEME 24.06.2024 12:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta transfer bekleyişi devam ediyor. Siyah-beyazlılar, kadrosuna ilk olarak Gabriel Paulista'yı katarken stopere bir takviye daha için gözler Mats Hummels'e çevrildi.

İtalya'dan Roma başta olmak üzere Avrupa'dan da talipleri bulunan Mats Hummels'e en iyi teklifi yaptığı öğrenilen Beşiktaş, tecrübeli yıldızın yanıtını bekliyor.

Alman oyuncunun bu hafta Beşiktaş'a kesin kararını ileteceği ifade edildi. Transfer konusunda umutlu olan Beşiktaş, olumsuz bir durumda ise rotayı hemen listedeki diğer isimlere çevirecek.

KAYNAK: HABERTÜRK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ARSLAN 3 gün önce Şikayet Et
    Hani takımı gençleştircektiniz. Alın bunları belki turşusunu kurarsınız.
    Cevapla
  • misafir 3 gün önce Şikayet Et
    futbolu bırakmadı mı bu? emeklisi gelmiş futbolcuyu 10sene önceki oyununu göz önüne alarak transfer etmek niye? bu tür transferlerin 10 da 1 i işe yarar. bu kadar riske ne gerek var. işte fener örneği. dzekonun yerinde daha genç ve sağlam bir santrfor olsa fener puan kaybetmeden şampiyon olurdu
    Cevapla
  • Hakiki 1903 3 gün önce Şikayet Et
    Hüseyin yücel veteran takımı olmayacaz demişti, hep söylenen isimler 30 yaş üstü, hatta 33 üstü Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
    Cevapla
  • Tarık 3 gün önce Şikayet Et
    Muhtemelen 35-40 yaşındadır beklemeye yatıp Alt liglerden falanda teklif gelmesse son ihtimal beşiktaşı seçecek
    Cevapla
  • kurt 3 gün önce Şikayet Et
    Kendi milli takımına bile seçilmeyen kartlaşmış oyuncuyu ne diye transfer etmek istersiniz anlamam. Yahu biz futbolcu çöplüğümüyüz? Menajerlerin oyuncağı olmaktan artık kurtulun ey Türk Futbol Kulüpleri. Milli takımda bile şuan çıkar-menejar kavgaları nedeniyle iler çığırından çıkmış vaziyette.
    Cevapla
  • Eren Usta 3 gün önce Şikayet Et
    UCL finalinde stoper oynadı bu adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle