İtalyanlardan Ante Rebic iddiası! Serie A ekibi talip oldu

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Ante Rebic'e Hellas Verona'nın talip olduğu iddia edildi.

İtalyanlardan Ante Rebic iddiası! Serie A ekibi talip oldu
İtalyanlardan Ante Rebic iddiası! Serie A ekibi talip oldu
GİRİŞ 16.06.2024 19:30 GÜNCELLEME 16.06.2024 19:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Ante Rebic’e, İtalya'dan talip çıktığı öne sürüldü. Çizme basınında yer alan haberlerde, Hellas Verona'nın Hırvat futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Hırvatistan ve Amerika'dan da talipleri var

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Rebic'e Hellas Verona’dan resmi teklif gelmesini bekliyor. İtalyan ekibi teklif yapması halinde, 30 yaşındaki oyuncuyla ile yolların ayrılması planlanıyor. Hırvat futbolcuya, ülkesinden ve Amerika'dan da ilgi olduğu ifade edildi.

22 maçta 1 gol atabildi

Beşiktaş'ın geçen sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ante Rebic, beklentilerin çok altında kaldı. 22 karşılaşmaya çıkan deneyimli oyuncu, 1 gol 4 asist üretti. Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan Rebic'in, güncel piyasa değeri 2 milyon 200 bin euro civarında.

KAYNAK: TRT SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yarkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Inşaallah bjk ginderilecek ise yaramayan futbolculardan derhal kurtulur fridelin networku ile ivedi super transferler yapar cunku gs ve fb yi yakalamak istiyorsa
    Cevapla
  • Sedatt 1 hafta önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla