Flaş iddia: Altay Bayındır, Süper Lig'in deviyle anlaştı!

Manchester United'da beklediği forma şansını bulamayan millî kaleci Altay Bayındır'ın, Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.

Flaş iddia: Altay Bayındır, Süper Lig'in deviyle anlaştı!
Flaş iddia: Altay Bayındır, Süper Lig'in deviyle anlaştı!
GİRİŞ 14.06.2024 12:47 GÜNCELLEME 14.06.2024 12:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Manchester United’da beklediği forma şansını bulamayan milli kaleci Altay Bayındır, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı. EURO 2024 sonrası resmiyet kazanması beklenen transfer için Beşiktaş’ın 5 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı iddia edildi.

3 yıllık anlaşma

Daha fazla forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Altay, Manchester United yönetimine bu durumu iletti ve kolaylık istedi. Prensip olarak Beşiktaş ile anlaşmaya varan Altay Bayındır, 3 yıllık sözleşmeye “Tamam” dedi. EURO 2024 sonrası resmiyete dökülmesi beklenen bu transfer haberi için İngiliz basını da detayları paylaştı.

Sezon bitince anlaşmaya varıldı

Beşiktaş yönetiminin Altay Bayındır için 5 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Altay ile sezon biter bitmez anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Yorumcu 3 ay önce Şikayet Et
    Iki macta iyi top oyna, sonra ver elini Avrupa. Kendini dev aynasinda gör. Ama orasi Avrupa... Güle oynaya gittigin Avrupa'dan bilmem nerene bakarak geri dön. Bu kacinci vaka. Yazik ya...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB'li
    Cevapla
  • sedat tosun 3 ay önce Şikayet Et
    Şaşırtmayın sakın ha
    Cevapla
  • Bjkli 3 ay önce Şikayet Et
    Mert varken neden? Bjk iyice sapıttı.
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Yedek kaleci olarak geldi.
    Cevapla
  • 40lik BESIKTASLI 3 ay önce Şikayet Et
    Kardesim Mert en iyi kalecimiz. Altay gelirse hangisi form tutarsa oynar. Kiyasiya yarisirlar ve kazanan Besiktasimiz olur.
    Cevapla
  • Nürnbergli 3 ay önce Şikayet Et
    Mert kadar berbat bir kaleci BJK kalesini koruyamaz, yolu açık olsun
    Cevapla
  • misafir 61 3 ay önce Şikayet Et
    Kemal en sorunsuz yermi Milli maçta gördük kaleciyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle