Gedson Fernandes'e çifte talip: İşte istenen rakam
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in menajerinin, Suudi Arabistan'dan iki takımla görüştüğü öne sürüldü.
GİRİŞ 09.06.2024 14:25
GÜNCELLEME 09.06.2024 14:32
Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e Suudi Arabistan'dan iki kulübün talip olduğu ileri sürüldü.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Gedson Fernandes'in menajerinin talipler ile görüştüğü ortaya çıktı.
Ancak Beşiktaş'a oyuncu ile ilgili resmi bir teklifin gelmediği de belirtildi.
BEŞİKTAŞ'IN BEKLENTİSİ 20 MİLYON EURO
Beşiktaş, 6 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusundan 20 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor ve bu rakamdan daha düşük bir paraya oyuncusunu satmayı düşünmüyor.
Beşiktaş ile 30 Haziran 2027'ye kadar kontratı bulunan Gedson ise kariyerine siyah-beyazlı forma altında devam etmekten yana.
YORUMLAR 12
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet Et2 senelik kayıpBeğen
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet Ethani 50 ediyordu yaBeğen
-
Hetrik Nuri 1 yıl önce Şikayet EtBoş topçu. Teneke.Beğen Toplam 1 beğeni
-
misafir 1 yıl önce Şikayet Etbonservisin % 50 benfica da satılırsa para yarı yarı paylaşılacakBeğen
-
malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet EtEğer o para veriliyorsa ki tahmin etmiyorum hemen versinler . Tam hayal kırıklığı , vasat oyuncuBeğen Toplam 1 beğeni