Teknik direktörde son aday 'Komşu'dan! Lucescu'dan yeşil ışık
Teknik direktör için listesinde bulunan adaylarla temaslarını sürdüren Beşiktaş'ın son olarak PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu ile görüştüğü öne sürüldü. Razvan'ın Beşiktaş'ta çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme son olarak Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu geldi.
Daha önce Nuri Şahin, Şenol Güneş, Jose Mourinho ve Sergen Yalçın gibi isimler ile temasa geçtiği bilinen Beşiktaş yönetimi, Razvan Lucescu için de ilk hamlesini yaptı.
YUNANİSTAN'DA İLK GÖRÜŞME YAPILDI
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK ile bu sezon şampiyon olan Rumen teknik adamla görüşme gerçekleştirdi.
İki tarafın olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği bilinen haberde Razvan Lucescu'nun Beşiktaş'ta çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.
Diğer taraftan Beşiktaş'ın Razvan'ın yanı sıra kulübü PAOK'la da iletişime geçtiği vurgulandı.
HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ YALANLAMIŞTI
Razvan Lucescu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada sözleşmesinde serbest kalma bedeli olduğunu belirtmişti. Şubat ayında PAOK ile yeni sözleşme imzaladığını aktaran Razvan, serbest kalma bedelinin 7 milyon euro olduğuna dair çıkan haberleri yalanlamıştı. 55 yaşındaki teknik adam, serbest kalma bedelinin Avrupa kulüpleri için 2, diğer kıta kulüpleri için 4 milyon euro olduğunu söyledi.
PAOK ile 4 kupa kazanan Razvan Lucescu'nun teknik direktörlük kariyerinde ise toplam 10 kupası bulunuyor.
-
Bora 1 yıl önce Şikayet EtRazvan Lucescu ne ya milletin sinir uçlarıyla oynamayın saçma sapan tenik direktörlere para harcamayın...Beğen
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtErtuğrul Sağlam, Aykut kocaman Sergen Yalçın gibi yerli hocalar varken ne gereği var bunlara...Beğen Toplam 2 beğeni
-
Erkan 1 yıl önce Şikayet EtNe oldu Mourinho diyorlardı...Beğen
-
Rasim 1 yıl önce Şikayet EtO aratın bir hayal ürünüydü, bir Beşiktaşlı olarak yazıyorum.Beğen