Başkan Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u mağlup ederek şampiyon olan Beşiktaş'ı tebrik etti.

GİRİŞ 24.05.2024 00:11 GÜNCELLEME 24.05.2024 11:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Futbolda Ziraat Bankasının sponsorluğunda düzenlenen 62. Türkiye Kupası'nın sahibi, Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş oldu.

Karşılaşmanın ardından Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. kez müzesine götüren Beşiktaş'ı tebrik etti. 

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2024 Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş'ı, tüm Beşiktaş camiasını ve taraftarını canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ı Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu için tebrik etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak 2023-2024 sezonu şampiyonu olduğunu ve Beşiktaş camiasını tebrik ettiğini belirtti.

TBMM Başkanı Numan Kurtullmuş, Trabzonspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ı kutladı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2023-2024 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olan Beşiktaş futbol takımını ve Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum." ifadesine yer verdi.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20
  • Tual 3 hafta önce Şikayet Et
    İBB başkanı imamoğlu gazetecilerle birlikte Avrupa'ya cıkmış Roma filan konuşuluyor kimi örnek almış acaba bedava tatilde
    Cevapla
  • Tual 3 hafta önce Şikayet Et
    Milleti soyan Türkiye ekonomisini allak bullak eden marketler ve bankalar oldu zengin böyle zengin oldu fakirde bunların yüzünden borç batağında çırpınıyor
    Cevapla
  • Tual 3 hafta önce Şikayet Et
    Emekli 10 binlira maaş ile anca televizyon ısıgında oturuyor emeklilerimizi karanlıga mahkum ettiniz siz belediyeler ise şu faturası üzerinden verdiğiniz 10 binliraya göz dikmiş haldeler
    Cevapla
  • Yorumcu 3 hafta önce Şikayet Et
    Erkekler taciz ediliyor! Sokaklarda, toplu taşıma araçlarında, okullarda, hastanelerde, adalet saraylarında, parklarda, avm lerde, uçaklarda, hava alanlarında! Siz neyin peşindesiniz!
    Cevapla
  • BERK 3 hafta önce Şikayet Et
    Her iki takımı da futbolu birilerinin her zaman yaptığı gibi çirkinleştirmedikleri, sportmence mücadele ettikleri için ve bize 90 dk çok güzel bir müsabaka izlettikleri için canı gönülden kutluyorum. Tebrikler Beşiktaş. Avrupada yolun açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle