Nihat Kahveci'den Jose Mourinho yorumu!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Mourinho'nun Türkiye'ye gelme olasılığıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci'den Jose Mourinho yorumu!
Nihat Kahveci'den Jose Mourinho yorumu!
GİRİŞ 18.05.2024 23:07 GÜNCELLEME 18.05.2024 23:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in Jose Mounriho ile görüştüklerini açıklaması gündem olurken Nihat Kahveci, Nutspor YouTube kanalında konuya ilişkin yorum yaptı.

Nihat Kahveci'nin Jose Mourinho ile ilgili açıklamaları şöyle:

"Mourinho'nun hocalığı tartışılır mı? Bize katacağı değer sadece sahanın içindeki teknik direktörlüğü değil. Türkiye'nin reklamı, Türk futbolunun reklamı, İstanbul'un reklamı.

Mourinho'nun olduğu yerde söylediği her şey dünyanın her yerinde haber oluyor. Ben işin bu kısmına bakıyorum. Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de gelirse hayırlı olsun, mutlu olurum.

Bakalım kim alacak. Yine demek ki teknik direktörlük üzerinden çalımlar. Zidane çalımı mı, Mbappe çalımı mı, Ronaldinho çalımı mı? Bizi bekliyor. Bu başka bir çalım olur."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Faruk Bostan 2 ay önce Şikayet Et
    AZİZ YILDIRIM BİRİNİN İSMİNİ VERDİYSE ONU ALİR KİMSEYE YAR ETMEZ SİZ TANİMAMIŞ SINIZ AZİZ BAŞKANI BJK BOŞ KONUŞUYORr
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Tatil yapar ve gider.
    Cevapla
  • mgüler 2 ay önce Şikayet Et
    ulan kulüpleri batırdınız be
    Cevapla
  • Sivasspor 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe herzamanki gibi pişmmiş aşa su katıyor.adsmlar morinyo ile görüşüyor yol katediyor aziz yıldırım morinyoyu getirecem diyor.hem aziz yıldırım hem Ali Koç çirkefin önde gideni.bu ikisi türk futbolunda ki kutuplaşmanın baş sorumlularıdır.fenerbahçeye aklı başında vizyon sahibi misyon sahibi yapıcı bir başkan gerekiyor.
    Cevapla
  • Alın yiyin 2 ay önce Şikayet Et
    Piskolojisi bozulmuş morunyo FB ye gelsin hepsi seneye Bakırköy'de piknik yapar hastane bahçesinde İBB de onlara bedava yemek dağıtır zaten başka iş yaptığı yok ihtiyacı olmayan herkese malı dağıtıyor anasından yalılarda doğmuş kime ne alır yalıları İst altın fışkırıyo kimse görmüyo tek kişi görüyo yalı sahibi oluyor vaaybe sizede ucuz halk ekmek çok oycular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle