Taraftarın Aboubakar tepkisi dinmiyor

Beşiktaşlı taraftarlar, Hatayspor müsabakasında oyuna sonradan giren Vincent Aboubakar’ı ıslıklayarak protesto etti. Kamerunlu oyuncu da alkışlayarak taraftara karşılık verdi.

Taraftarın Aboubakar tepkisi dinmiyor
Taraftarın Aboubakar tepkisi dinmiyor
GİRİŞ 18.05.2024 21:47 GÜNCELLEME 18.05.2024 21:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılarda mücadeleye yedek başlayan Vincent Aboubakar, maçın 71. dakikasında Semih Kılıçsoy’un yerine oyuna dahil oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar, performansından mennun olmadıkları Aboubakar’ı oyuna girerken ıslıklayarak protesto etti. Kamerunlu oyuncu da taraftarları alkışlayarak tepki gösterdi.
Vincent Aboubakar, mücadelenin 90+7. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirerek skoru 2-2’ye getirdi.

Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 33 müsabakada forma giyen 32 yaşındaki santrfor, 14 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Birisi 2 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor ve Kasımpaşa ya yrniliriz. Ligi 6. Sırada bitirip havlu atarız GS 100 puan yapmış utanın be 55 puanımız var. Hala tepki tepki tepki
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    eyvallah Süleyman kardeşim keşke AT gözlüklerini çıkarsalar
    Cevapla
  • Suleyman 2 ay önce Şikayet Et
    Tr de futbol izlemiyorum artık 35 yıldır aynı terane
    Cevapla
  • Bjk 53 2 ay önce Şikayet Et
    Bu taraftara adam olmaz kupa maçında da aynısını yapın ki ts rahat kazansın maça düşünebilen aklı selim taraftarlar alınmalı
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Hatay sporun hakkı yendi son dakika penaltı kurulmuş lig yabancı hakimde gelse sonuçta birileri emir veriyor onu yerine getiriyor fedarasyon başkanı hala istifa etme gereksinimi duymuyor zaten millet olarak öyleyiz koltuk sevdalısıyım hata yapsakta istifa etmeyiz çünku öyle bir karaktere sahip insan değiliz türk milleti olarak
    Cevapla
  • Bjk3347 2 ay önce Şikayet Et
    Ağlama
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Görüntülerde penaltı olduğu açık seçik net olarak belli olmasına rağmen hakem Hatay ı kollamasına rağmen görmeyen gözlere yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle