Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu: 5 eksik

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası yarı final turunda MKE Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı.

Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu: 5 eksik
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu: 5 eksik
GİRİŞ 22.04.2024 14:53 GÜNCELLEME 22.04.2024 15:13

Türkiye Kupası yarı final turu ilk maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu.

Beşiktaş'ın Ankaragücü kadrosunda 5 futbolcu yer almadı.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Ankaragücü mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl, MKE Ankaragücü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler." ifadeleri kullanıldı.

MAÇ KADROSU:

Beşiktaş'ta kritik maç öncesi Ümraniye'ye yönetim çıkarması

Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla bir toplantı yaptı.

Asbaşkanlar Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi.

Toplantıda Onur Göçmez ile Mete Vardar, siyah-beyazlıların yarın MKE Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının önemine vurgu yaptı.

Yarın iyi bir futbol neticesinde avantajlı bir skor elde edeceklerine inandıklarını ifade eden yönetim kurulu üyeleri, takım Ankaragücü karşısında başarılar diledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.